Άφησαν ελεύθερους τους αλλοδαπούς και τον ημεδαπό που μαχαίρωσαν και χτύπησαν παιδιά στην Αργυρούπολη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντελώς λάθος μήνυμα της πολιτείας σε άτομα που αν και ανήλικα, βύθισαν στην θλίψη δύο οικογένειες και δημιούργησαν τραύματα όχι μόνον στα σώματα αλλά και στις ψυχές δύο παιδιών.
Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους τα τρία μέλη της ανήλικης συμμορίας που κατηγορείται ότι επιτέθηκε και λήστεψε το περασμένο Σάββατο δύο παιδιά στην Αργυρούπολη.

Οι δύο είναι αλβανοί και ο ένας έλληνας, όλοι κάτοικοι της άνω Γλυφάδας. Ο ένας αλβανός μαχαίρωσε τον δεκαεπτάχρονο, όλοι μαζί ξυλοκόπησαν βάναυσα και λήστεψαν δεκατετράχρονο παιδί.

Οι τρεις ανήλικοι απολογήθηκαν για τα αδικήματα της ληστείας κατά συρροή, συμμορίας, παράνομης οπλοφορίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησίας.

Η υπόθεση αφορά την άγρια επίθεση που δέχθηκαν δύο ανήλικοι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε πλατεία στην Αργυρούπολη.

Άγνωστοι ξυλοκόπησαν έναν 17χρονο και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο. Όταν προσπάθησε να αντιδράσει, τον τραυμάτισαν ελαφρά με αιχμηρό αντικείμενο. Νωρίτερα είχαν χτυπήσει έναν 14χρονο από τον οποίο, επίσης, αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Στις απολογίες τους οι τρεις συλληφθέντες αρνήθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες.

Υποστήριξαν πως δεν έχουν καμία σχέση με την επίθεση που σημειώθηκε στην Αργυρούπολη.

Όπως είπαν, ήταν στην πλατεία αλλά μόλις ξεκίνησε η συμπλοκή έφυγαν.

Μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζονται κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ