Γονείς απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους μετά την απελευθέρωση του αλλοδαπού μαχαιροβγάλτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκρηξη οργής έχει προκαλέσει στην Αργυρούπολη η είδηση ότι οι τρεις ανήλικοι συμμορίτες που συνελήφθησαν για το μαχαίρωμα ενός ανήλικου και τον ανελέητο ξυλοδαρμό και την ληστεία ενός άλλου παιδιού 14 ετών, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι γονείς υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη συμμορία έχει χτυπήσει κι άλλες φορές, ενώ έχει προκαλέσει και φθορές σε περιουσίες κατοίκων της περιοχής, ενώ χαρακτηρίζουν τα μέλη της ως αδίστακτα.

Οι συλληφθέντες, δύο αλβανοί και ένας έλληνας, κάτοικοι άνω Γλυφάδας, μαζί με άλλα 27 άτομα προκάλεσαν τρόμο και πανικό στην περιοχή, μαχαιρώνοντας έναν ανήλικο στην πλατεία Βενιζέλου ο οποίος έζησε από θαύμα αφού από τις τέσσερις μαχαιριές η μία ήταν δίπλα στην καρωτίδα, ενώ ξυλοκόπησαν ανελέητα και λήστεψαν ένα δεκατετράχρονο παιδί που είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο τους.

Το μαχαίρωμα με δράστη τον έναν από τους δύο αλβανούς, έγινε μπροστά στα μάτια γονιών που είχαν βγάλει τα μικρά παιδιά τους βόλτα στην πλατεία και δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν. Ο ξυλοδαρμός δεκατετράχρονου παιδιού που αφού το άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο του πήραν το κινητό τηλέφωνο, έγινε σε στενό της περιοχής, συγκεκριμένα στην οδό Ομήρου.

Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι η συγκεκριμένη συμμορία αποτελεί φόβο και τρόμο και θα έπρεπε η τιμωρία των συλληφθέντων να είναι παραδειγματική. Και όχι να αφεθούν ελεύθεροι. Τώρα, οι γονείς απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, φοβούμενοι για την ασφάλεια των παιδιών τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ