Τέρμα τα παλαμάκια: Δίωξη κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκεί που μας έβγαζαν στα μπαλκόνια για να χειροκροτάμε τους γιατρούς, εκεί που ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός ήταν το αγαπημένο παιδί των φιλοκυβερνητικών μέσων επί της προηγούμενης κυβέρνησης, τώρα κάνει σεφτέ στις διώξεις!

Η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννακού είναι η πρώτη εφαρμογή του νόμου για τις συναθροίσεις μετά την ψήφιση του το περασμένο καλοκαίρι!
Ποινική δίωξη για απείθεια ασκήθηκε σε βάρος του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλη Γιαννακού, για τη διαδήλωση των νοσοκομειακών που έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου έξω από το υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους.

Είναι η πρώτη δίωξη που ασκείται μετά από δικογραφία που σχημάτισε εναντίον του η Ελληνική Αστυνομία, για την κατηγορία της παραβίασης των κανόνων που ορίζει ο νέος νόμος για τις συναθροίσεις.
Η δικογραφία αφορά την συγκέντρωση που πραγματοποίησε η ΠΟΕΔΗΝ στις 30 Σεπτεμβρίου έξω από το υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, αν και ο ειδικός διαμεσολαβητής αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. είχε ενημερώσει τους συγκεντρωμένους να παραμείνουν στον χώρο του πεζοδρομίου, βγήκαν στο δρόμο, εμποδίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων.
Τότε είχαν προκληθεί επεισόδια μετά την παρέμβαση των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης που διέλυσαν τη συγκέντρωση.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων είχε τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ