Πανελλήνια οργή από την άρνηση του ΕΟΔΥ να ιχνηλατεί κρούσματα στα δημοτικά σχολεία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανησυχητική έξαρση παρουσιάζουν τα κρούσματα του κορωνοϊού στα σχολεία της χώρας. Οργή όμως επικρατεί στους γονείς καθώς υπάρχουν πολλές καταγγελίες ότι ο ΕΟΔΥ αρνείται να ιχνηλατήσει κρούσματα στα δημοτικά σχολεία! Και εδώ γεννιούνται μεγάλα ερωτηματικά. Πως είναι δυνατόν να μην ιχνηλατούν τα κρούσματα στα δημοτικά σχολεία; Γιατί το κάνουν; Μία τέτοια ιχνηλάτηση είναι απαραίτητη για να εμποδιστεί η διασπορά του ιού. Και γίνεται σε όλες τις χώρες. Εδώ γιατί δε γίνεται; Για να κρύβονται τα κρούσματα;

Στη Σπάρτη μία θετική περίπτωση εντοπίστηκε στο τμήμα Ε1 του 2ου δημοτικού σχολείου, με αποτέλεσμα να αναστείλει τη λειτουργία του από χθες ως τις 11 Φεβρουαρίου.

Στη Θεσσαλονίκη αγωνία επικρατεί στους γονείς των μαθητών του 9ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου, μετά την επιβεβαίωση ότι μια μαθήτρια της τετάρτης τάξης βρέθηκε θετική στον ιό. Το κοριτσάκι, το οποίο παρουσίασε συμπτώματα, είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ στο σπίτι παραμένει για προληπτικούς λόγους και ο μεγαλύτερος αδελφός της που πηγαίνει στην έκτη τάξη, αν και βρέθηκε αρνητικός.

Ωστόσο, οι γονείς είναι «στα κάγκελα» καθώς ο ΕΟΔΥ μπορεί να έκλεισε το τμήμα της μαθήτριας, ωστόσο ενημέρωσε πως δεν θα διενεργήσει ιχνηλάτηση!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ