19/06/2021

Μεγάλη επιτυχία των αρχών: Συνελήφθη ο αλλοδαπός μακελάρης του Joy στη Γλυφάδα

Η ασφάλεια όχι μόνο κατάφερε να ταυτοποιήσει τον επικίνδυνο δολοφόνο του μπαρ Joy στη Γλυφάδα, αλλά και να τον συλλάβει σε μία αναίμακτη επιχείρηση, καθώς ο δολοφόνος ήταν συνεχώς οπλισμένος και έτοιμος να αντισταθεί σε οποιαδήποτε προσπάθεια σύλληψης του.

Μια επέμβαση που αξίζει να διδάσκεται στις ακαδημίες της αστυνομίας μαζί με τον επαγγελματισμό που κινήθηκαν οι άνδρες της ασφάλειας.

Ήταν ξημερώματα 8 Δεκεμβρίου 2017, όταν δυο άτομα φορώντας κουκούλες περπάτησαν την οδό Μεταξά στην Γλυφάδα. Μόλις έφτασαν στο μπαρ Joy, μπήκαν μέσα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον δυο Αλβανών. Στο μαγαζί επικράτησε πανικός από τους πυροβολισμούς ενώ οι δυο άντρες έπεσαν αιμόφυρτοι. Η επίθεση θύμισε μαφιόζικη ταινία του Hollywood. Οι δύο δράστες πυροβολούσαν ο ένας με περίστροφο, ο άλλος με εννιάρι πιστόλι, χωρίς να διστάσουν ή να υπολογίσουν τυχόν «παράπλευρες απώλειες».

Από τον εξοστρακισμό τραυματίστηκαν και δυο Έλληνες θαμώνες του μπαρ. Οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση εξαφανίστηκαν. Ασθενοφόρα μετέφεραν τους δυο Αλβανούς στο Ασκληπείο. Λίγο αργότερα, ο ένας εκ των δυο, συνιδιοκτήτης του μπαρ, εξέπνευσε ενώ ο άλλος επέζησε παρότι είχε τραύμα στο κεφάλι. Οι άλλοι 2 τραυματίστηκαν στα πόδια, Νοσηλεύτηκαν εκτός κινδύνου.

Η σύλληψη του διαβόητου Αλβανού δολοφόνου, «Τάκη του Αλβανού», συνιστά μία πολύ μεγάλη επιτυχία της ασφάλειας Αττικής, που κινήθηκε μεθοδικά και με πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της έρευνας, αφού τα στόματα ήταν ερμητικά κλειστά. Οι Έλληνες – θύματα, δεν γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση, ενώ ο αλβανός δεν έλεγε κουβέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ