Άγριες Μέλισσες: Απογοήτευσε τους τηλεθεατές η απόφαση του καναλιού να κόψει το επεισόδιο της Πέμπτης για να βάλει τη φάρμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από ότι φαίνεται στον Αντ1 ξέχασαν τον χρυσο κανόνα της τηλεόρασης που λέει πως ότι είναι πετυχημένο δεν το πειράζουμε.

Συμφωνα με πληροφορίες το κανάλι σχεδιάζει να κόψει το επεισόδιο της Πέμπτης για να δείξει στη θέση των Άγριων Μελισσών τη Φάρμα.

Σε αντιστάθμισμα τα επεισόδια των υπολοίπων ημερών θα γίνουν δυωρα καθώς το επεισόδιο της Πέμπτης που θα κοπεί θα μεταφερθεί σε αυτά.

Παρόλα αυτά όμως η απόφαση αυτή δυσαρέστησε τους τηλεθεατές καθώς και λόγω lockdown οι Άγριες Μέλισσες έχουν γίνει αγαπημένη καθημερινή συνήθεια και το γεγονός ότι παίζει τις περισσότερες μέρες είναι κομμάτι της επιτυχίας της σειράς.

Άλλωστε υπάρχει και το παράδειγμα του Σκαι που άλλαξε παλιότερα μέρα προβολής στην πετυχημένη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και την είχε πάει Παρασκευή για να βάλει το survivor το Σάββατο και το αποτέλεσμα ήταν να πατώσει η εκπομπή την Παρασκευή.

Άλλωστε οι τηλεθεατές με την εμπιστοσύνη τους στις Άγριες Μέλισσες τόσο καιρό έχουν δείξει ότι αν ήθελαν να βλέπουν reality θα έβλεπαν το survivor που παίζει απέναντι από τις μέλισσες στον Σκαι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ