Ίκαροι: Θα ρίξουμε τα τουρκικά F – 16 ακόμα και με πακιστανούς πιλότους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφού αποδεκάτισε την Τουρκική πολεμική αεροπορία από στελέχη ο Ερντογαν λόγω τους πραξικοπήματος, τωρα ψάχνει σωσίβιο στο Πακισταν, οι Έλληνες Ίκαροι, όμως, άγρυπνοι φρουροί του Αιγαίου δεν νιώθουν καμία ανησυχία για την σύμπραξη Τουρκίας – Πακιστάν.

Μαλιστα την ύπαρξη Πακιστανών πιλότων στα τουρκικά μαχητικά την επιβεβαιώνουν και Έλληνες πιλότοι: «Ειδικά από το 2017, μήνες μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, λόγω των συνεχών διωγμών των τούρκων πιλότων από το καθεστώς Ερντογάν, πολλά τουρκικά F – 16 κάνουν υπερπτήσεις στο Αιγαίο και παραβιάσεις του ελληνικού FIR, με πακιστανούς πιλότους στο πιλοτήριο».

Μιλώντας για το κατά πόσον οι Πακιστανοί πιλότοι είναι καλύτεροι από τους τούρκους, χαμογελά. «Εάν έρθει η στιγμή, θα μετανιώσουν πικρά όσοι κάνουν το λάθος να πιστέψουν ότι θα αλλάξει κάτι από τις εικονικές αερομαχίες. Θα ρίξουμε κάθε τουρκικό αεροσκάφος που θα εισέλθει παράνομα στον ελληνικό εναέριο χώρο, όποιας εθνικότητας πιλότος και αν το πετάει. Εάν το πετάει πακιστανός, θα γλιτώσουμε και λίγο κόπο»!

Αυτά ως απάντηση σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ανησυχία της ελληνικής αεροπορίας λόγω της ύπαρξης πακιστανών πιλότων στα τουρκικά μαχητικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ