Και όμως ο Άδωνις στο θέμα της επιστρεπτέας προκαταβολής έχει δίκιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον έχουμε κρίνει πολύ σκληρά λόγω των δηλώσεων του κατά καιρούς. Και όμως στο θέμα της έκτης επιστρεπτέας προκαταβολής, ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει απόλυτο δίκιο, σε αντίθεση με τον υφιστάμενο του Νίκο Παπαθανάση ο οποίος βγαίνει και τον διαψεύδει.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας με εκπροσώπους της αγοράς, ανακοίνωσε ότι η έκτη επιστρεπτέα προκαταβολή θα καταβληθεί τον Φεβρουάριο, με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες να δουν σημαντικά ποσά να πιστώνονται στο λογαριασμό τους. Πράγμα  που είναι αυτονόητο και λογικό εάν αναλογιστούμε την κατάσταση που επικρατεί στην πραγματική οικονομία.

Την ίδια στιγμή όμως ο αναπληρωτής υπουργός του Άδωνι Γεωργιάδη, Νίκος Παπαθανάσης, έρχεται και διαψεύδει τον ίδιο του τον υπουργό, ανακοινώνοντας ότι η έκτη επιστρεπτέα προκαταβολή θα καταβληθεί τον Μάρτιο!

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Γεωργιάδης έχει επαφή με την αγορά και τις τραγικές καταστάσεις που επικρατούν, ενώ ο Παπαθανάσης μάλλον σχετίζεται μόνο με το μέγαρο Μαξίμου. Κάποια στιγμή όμως ο κύριος Μητσοτάκης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τους ρόλους γιατί αυτές οι καταστάσεις έχουν αντίκτυπο σε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ