Οι συχνές πτήσεις του Κυριακου Μητσοτακη με στρατιωτικά ελικόπτερα πάνω από το Αιγαίο έχουν τρομοκρατήσει τους Τούρκους πιλότους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τον τρόμο ζουν καθημερινά πλέον οι Τούρκοι πιλότοι που παραβιάζουν καθημερινά τον ελληνικό εναέριο χώρο στο Αιγαίο μήπως κάποια στιγμή συναντηθούν στον αέρα με το ελικόπτερο που επιβαίνει ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Επειδή ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν φημίζεται και τόσο πολύ για την καλή τύχη που φέρνει σε όποιον τον πλησιάσει οι Τούρκοι πιλότοι φοβούνται πως αν τύχει και συναντηθούν οι δρομοι τους στον αέρα του Αιγαίου μπορεί να τους συμβεί κανένα ατύχημα.

Βεβαια όλα αυτά είναι προλήψεις και τουρκική προπαγάνδα επειδη θέλουν να διαβάλλουν το προφίλ του έλληνα πρωθυπουργού αλλά εμάς σαν χώρα μας βοηθάει καθώς κάθε φορά που απογειώνεται ελικόπτερο με επιβάτη τον Κυριακο Μητσοτακη στο Αιγαίο οι Τούρκοι εξαφανίζονται από τα ραντάρ.

Μαλιστα ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει καταλάβει τον τρόμο στον αέρα που προκαλεί και για αυτό φροντίζει να ανεβάζει συνεχώς στο Instagram φωτογραφίες του την ώρα της πτήσης ώστε να τρομάζουν περισσότερο οι κακοί γείτονες μας.

Οι Τούρκοι τον τελευταίο καιρό έφτασαν να φέρουν ακόμη και Πακιστανους πιλότους μήπως και αυτοί φανούν πιο ατρόμητοι μπροστά στην καλοτυχία και την γκαντεμιά που υποτίθεται συνοδεύει τον Έλληνα πρωθυπουργό αλλά δεν κατάφεραν τίποτα, καθώς αυτοί φοβούνται περισσότερο από τους Τούρκους.

Βίντεο με τις αποδοκιμασίες των κατοίκων σε Εύδηλο Άγιο Κήρυκος Ικαρία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ