17/04/2021

Ικαρια: Παραλίγο να καταρρευσει το μπαλκόνι βίλας που έτρωγε ο Μητσοτάκης από τον συνωστισμό

Μια φωτογραφία με τον Μητσοτακη να τρώει με τουλάχιστον 15 άτομα σε δυο τραπέζια σε ενα μπαλκόνι μιας βίλας στην Ικαρια και άλλους τόσους αστυνομικούς να κυκλοφορουν γύρω από την πολυτελή βιλα του βουλευτη Σάμου της ΝΔ Χριστόδουλου Στεφανάδη άναψε φωτιές στο πολιτικό σκηνικό.

438ACCB0 8867 4405 8F07 5532C1C16D88

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την απαγόρευση κυκλοφορίας για τους πολίτες των κόκκινων περιοχών για σήμερα και αύριο από τις 18:00, έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στα social media, ενώ αναμένεται και αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες ώρες.

Μητσοτάκης Ικαρία

Ο βουλευτής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλος Στεφανάδης, στον οποιο ανήκει το σπίτι, επιβεβαίωσε τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο σπίτι του και την αυθεντικότητα ουσιαστικά της φωτογραφίας, τονίζοντας ωστόσο πως «είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα. Στο ένα τραπέζι κάθισαν 7 άτομα και στο άλλο 4», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Αλέξανδρο Διαμάντη του ethnos.gr και τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης γευμάτισε με συνεργάτες και τοπικούς παράγοντες της περιοχής.

Πάντως, στη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, πέραν των καθήμενων, υπάρχουν και τουλάχιστον άλλοι 6 άνθρωποι όρθιοι σε πολύ μικρή απόσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ