17/09/2021

Εκτός τόπου και χρόνου ο εκπρόσωπος του ΣυΡιζΑ για τα αίσχη στην Ικαρία

Ο εκπρόσωπος του ΣυΡιζΑ κύριος Νάσος Ηλιόπουλος αποδεικνύει ότι παραμένει εκτός τόπου και χρόνου, προκαλώντας οργή ακόμα και στα στελέχη του κόμματος. Ενώ βγαίνουν στη δημοσιότητα βίντεο τα οποία δείχνουν απίστευτα γεγονότα κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία, ο Νάσος Ηλιόπουλος έβγαλε μία ανακοίνωση χλιαρή που μόνο ως στήριξη της κυβέρνησης μπορεί να θεωρηθεί.

Για παράδειγμα το βίντεο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κουστωδία του να εισέρχονται ανεξέλεγκτα σε νοσοκομειακό χώρο μαζί με τις κάμερες, που από μόνο του θα έπρεπε να έχει προκαλέσει συναγερμό. Ας θυμηθούμε τις υποκριτικές αντιδράσεις από το βίντεο που είχε τραβήξει μόνος του ο Παύλος Πολάκης σε αίθουσα νοσοκομείου, για το οποίο έγινε ο κακός χαμός.

FCA39417 EEBC 4897 96D0 85992AC74F8E

Και όμως, ο Νάσος Ηλιόπουλος παρά τα αίσχη, τα φαγοπότια, τις τρομερές καταγγελίες ακόμα και για άνοιγμα ταβέρνας που κανονικά δεν θα έπρεπε να λειτουργεί, τα θηριώδη πρόστιμα που την ίδια στιγμή πέφτουν ακόμα και σε ιερείς εντός ιερών ναών, ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να …ζητήσει συγγνώμη!

Πάλι καλά που ο εκπρόσωπος του ΣυΡιζΑ δεν ζήτησε από τον Μητσοτάκη να γράψει στον πίνακα 10 φορές «δεν θα το ξανακάνω».

Κύριοι, αν δεν θέλετε να κυβερνήσετε, απλά πείτε το. Δεν θα σας παρεξηγήσει κανένας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ