Οι τούρκοι ασκούνται για εισβολή στον Έβρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει σύρει την χώρα σε διερευνητικές επαφές με μία Τουρκία η οποία όχι μόνο είναι αμετανόητη, αλλά επιβεβαιώνει πως πρόκειται για ένα εγκληματικό κράτος. Δεν είναι μόνο η εισβολή και κατοχή επι μήνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, η προσέγγιση νησιών με την τουρκική αρμάδα και η ανοιχτή αμφισβήτηση του διεθνούς δικαίου ακόμα και με απειλή πολέμου.

Την ώρα που υποτίθεται ότι οι διερευνητικές είναι σε εξέλιξη, ο τουρκικός στρατός έκανε άσκηση ευρείας κλίμακας με κύριο σενάριο την τουρκική εισβολή στον Έβρο. Την διέλευση δηλαδή του ποταμού με άρματα μάχης, αμφίβια αποβατικά και την ανάπτυξη προγεφυρώματος.

19F7860E 715C 44A1 BCD7 602D8D5F12A1

Με απλά λόγια η Τουρκία απειλεί με εισβολή και σε ελληνικό έδαφος μετά την υφαλοκρηπίδα. Με τυμπανοκρουσίες μάλιστα.
Ας το δουν αυτό οι κυβερνώντες που προσέρχονται σε τραπέζι διαπραγματεύσεων χωρίς να έχουν πάρει από την Τουρκία καμία δέσμευση για την στρατιωτική ασυδοσία της στην περιοχή. Και ας κάνουν τις ανάλογες καταγγελίες στους διεθνείς οργανισμούς. Κυρίως όμως ας συνειδητοποιήσουν ότι μιλούν με ένα κράτος – εγκληματία, το οποίο διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε τέσσερις χώρες και απειλεί ανοιχτά, στρατιωτικά την Ελλάδα.

Στιγμιότυπα από τις ασκήσεις εισβολής που έδωσε η ίδια η Τουρκία στην δημοσιότηταΜετά την τουρκική εισβολή και κατοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας επί μήνες, τώρα κάνει και άσκηση εισβολής στον Έβρο. Δυστυχώς με την Τουρκία, έχει την τάση να πραγματοποιεί τις απειλές της. Ότι έχει προαναγγείλει ο Ερντογάν μέχρι σήμερα, το έχει πραγματοποιήσει. Από την Συρία, την Λιβύη, το βόρειο Ιράκ, το Αρτσάχ της Αρμενίας. Την ελληνική υφαλοκρηπίδα, και την προσέγγιση των ελληνικών νησιών, με αρμάδα πολεμικών πλοίων.

Δεν έχει σημασία εάν το στράτευμα θα συντρίψει οποιαδήποτε απόπειρα εισβολής. Σημασία έχει ότι η Κυβέρνηση σε αντίθεση με την στρατιωτική ηγεσία, τρέφει αυταπάτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ