Άρχισαν τα όργανα! Προειδοποίηση σε Μητσοτάκη να μην πάει σε πρόωρες εκλογές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Nα τα μας! Κάποιοι άρχισαν να εκβιάζουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι, αν τυχόν τολμήσει και προχωρήσει σε εκλογές χωρίς νέες παραπομπές, δίδει στην ουσία πολιτική αμνηστία στον ΣΥΡΙΖΑ για υποθέσεις που τον αφορούν, όπως, παραδείγματος χάριν, η δικογραφία Καλογρίτσα – Παππά.
Τα πρώτα μηνύματα προς τον κύριο Μητσοτάκη εστάλησαν με επώνυμη αρθρογραφία του Σαββατοκύριακου από τον Γιαννάκη και είχαν τον κωδικό «παραγραφή». Ο κύριος Μητσοτάκης προειδοποιείται ότι θα καταγγελθεί ως υπαίτιος παραγραφής σκανδάλων του ΣΥΡΙΖΑ. Σιγά σιγά, το παιχνίδι λοιπόν αρχίζει και χοντραίνει. Και το ωραίον είναι πως ηγούνται σε αυτό από το παρασκήνιο άνθρωποι που στο σχετικώς πρόσφατο παρελθόν έδωσαν με τη στάση τους σε ψηφοφορίες στη Βουλή ασυλία σε συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα. Τα πρακτικά υπάρχουν και είναι διαθέσιμα. Αχ, τι κύκλους κάνει η ζωή σε αυτή τη χώρα! Αυτά γράφουν οι «έγκυρες πηγές» της εφημερίδας Δημοκρατία.

Τι συμβαίνει; Μα φυσικά κάποιοι έχουν ενημερωθεί για την πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην συμπεριλάβει στα επόμενα ψηφοδέλτια τον Αντώνη Σαμαρά και αρχίζουν οι τροχιοδεικτικές βολές από τον Γιάννη Πρετεντέρη. Φυσικά αυτά περί παραγραφής δικογραφίας Καλογρίτσα – Παππά είναι κωμωδία, καθώς ήδη υπάρχει απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης αλλά και του διεθνούς διαιτητικού δικαστηρίου που απορρίπτει τους ισχυρισμούς Καλογρίτσα!

Ετοιμαστείτε για ακόμα πιο ακραίες καταστάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ