Δάκρυα από την χαροκαμένη γιαγιάκα που της έριξαν 300άρι – Δεν τη θέλω τη ζωή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντί να κυνηγούν τις εγκληματίες, τα βάζουν με τους ηλικιωμένους που δεν έχουν να φάνε. Νέο θύμα του υπερβολικού ζήλου των αρχών μια χαροκαμένη ηλικιωμένη που πουλούσε ζαρζαβατικά από τον κήπο της,καθως κλιμάκιο της αστυνομίας της έγραψε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση!

Η ηλικιωμένη τα τελευταία χρόνια βγαίνει καθημερινά στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας για να πουλήσει λαχανικά από τον κήπο της και όπως δηλώνει στο Lamia Report.gr, προχθές η αστυνομία της επέβαλλε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Η γιαγιάκα η οποία δεν είχε βεβαίωση και ταυτότητα μαζί της, βουρκωμένη εκφράζει το παραπονό της ότι ότι δεν αντέχει να μένει μέσα στο σπίτι της. Το σκληρό παιχνίδι της μοίρας, της στέρησε τα δυο παιδιά της και πρόσφατα τον 27χρονο εγγονό της, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λαμία.

«Να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ…»

«Ας μη πουλάω. Απλά θέλω να βγαίνω έξω. Να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ…», λέει βουρκωμένη η ηλικιωμένη και προσθέτει ότι μετά τον χαμό του εγγονού της προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, πίνοντας φυτοφάρμακο πάνω στον τάφο του εγγονού της.

«Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή….» είπε με βουρκωμένα μάτια η ηλικιωμένη γυναίκα.

Σεισμός από την οργή και την συμπαράσταση του κόσμου

Μέσα σε λίγες ώρες ένα τεράστιο κύμμα συμπαράστασης εξέφρασε την αλληλεγγύη του και θέλησε να βοηθήσει. Σύμφωνα με το LamiaReport, τα τηλεφωνήματα που δέχτηκαν από πολίτες ήταν αμέτρητα, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα, άνθρωποι που βιοπορίζονται οριακά, ωστόσο δεν θα χρειαστεί, αφού πλέον δεν τίθεται θέμα προστίμου, και έχει διαγραφεί.

Την αμέριστη συμπαράστασή του στην ηλικιωμένη εξέφρασε και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, και της εγγυήθηκε ότι θα είναι δίπλα της εαν χρειαστεί κάτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ