14/04/2021

Η κραυγή του παιδιού για τον βιαστή – σκηνοθέτη θα συνθλίψει το καθεστώς

Δεν είναι πλέον παιδί. Αλλά ο χρόνος σταμάτησε στα 15 του χρόνια, τότε που έπεσε θύμα του κτήνους. Που είχε την ατυχία να δει το κτήνος στα μάτια του. Τότε που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του μετά την ασέλγεια και τον βιασμό από το κάθαρμα που έκτοτε αναρριχήθηκε.

Υπάρχουν συμμορίες παιδεραστών στα υψηλά κλιμάκια εξουσίας;

Για την αναρρίχηση βιαστών ανηλίκων στην κορυφή της εξουσίας έχουμε γράψει αρκετές φορές. Δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, το έχουμε ζήσει με τις αποκαλύψεις για τους παιδεραστές της μεγάλης Βρετανίας, τις τρομερές καταγγελίες, τις δολοφονίες, την συγκάλυψη.

Ένας σοφός άνθρωπος είχε πει ότι ένας παιδεραστής, βρίσκεται στο έσχατο σημείο ηθικής κατάπτωσης. Δεν έχει λοιπόν κανέναν ενδοιασμό να μετέλθει οιασδήποτε μεθοδου για να ανελιχθεί και φυσικά να προδώσει, να κλέψει, να συγκαλύψει, να ξεπουλήσει ολόκληρα έθνη.

Διεθνώς, έχουν αποκαλυφθεί καραυγαλεες περιπτώσεις συμμοριών παιδεραστίας με δολοφονίες παιδιών, με εμπλεκόμενους κτήνη στα υψηλά κλιμάκια εξουσίας. Η περίπτωση Ντιτρού που έβγαλε ένα εκατομμύριο Βέλγους στον δρόμο όταν έγινε αντιληπτή η σχέση του με κυβερνητικούς και η προσπάθεια συγκάλυψης είναι μια τέτοια περίπτωση. Στην Μ. Βρετανία όμως είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως οι παιδεραστές δημιουργούν κύκλους μέσα στην εξουσία. Ένας υψηλόβαθμος διπλωμάτης βίαζε παιδιά στις αποικίες και έκανε χρήση της διπλωματικής του ασυλίας για να γλιτώσει. Ο αείμνηστος βουλευτής Geoffrey Kenneth Dickens, συνέταξε έναν φάκελο με στοιχεία – φωτιά και ονόματα πολιτικών, δημοσιογράφων, δικαστών, που στην ουσία κυβερνούσαν την Βρετανία. Αυτός ο φάκελος …εξαφανίστηκε! Προκλήθηκε σάλος και τρεις διαφορετικοί πρωθυπουργοί δημιούργησαν ειδική επιτροπή για να διερευνηθεί το ζήτημα. ΠΕΝΤΕ διαφορετικοί επικεφαλείς της επιτροπής δήλωσαν παραίτηση διαδοχικά, χωρίς ποτέ να αιτιολογήσουν. Ο φάκελος δεν βρέθηκε ποτέ, η αστυνομία υποστηρίζει ότι δεν παρελήφθη ποτέ. Οι πληροφορίες λένε ότι η πανίσχυρη MI6 απαίτησε να μην γίνει ποτέ αυτή η έρευνα,

FC03251D-3D15-4A68-9A98-650FADA5A7A2

Πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Η υπόθεση Ντιτρού στο Βέλγιο με τις δολοφονίες μικρών παιδιών αφού τις εξέδιδε σε υψηλόβαθμους κυβερνητικούς και άλλους, πήγε ένα βήμα παραπέρα. Και όμως ξαφνικά έφτασε σε τέλμα. Μέχρις ότου ήλθε η ομολογία ενός κοριτσιού που το βίαζαν Βέλγοι υπουργοί όταν ήταν 6 ετών.

Ήμουν σκλάβα του σεξ σε ηλικία 6 ετών για την ελίτ της Ευρώπης

Σε κάθε περίπτωση, το Ολυμπία κυνηγά το θέμα εδώ και 11 χρόνια. Από τα παιδιά της Ορεστειάδας, τον Άλεξ, την Άννυ. Παιδιά που εξαφανίζονται για να μην βρεθεί ποτέ το DNA των καθαρμάτων που τα βίαζαν και πιθανόν τα δολοφόνησαν. Και κάποτε όλοι και όλα αποκαλύπτονται.

4AE59777-9CEA-4BA1-B444-AC862A8ABB31

Geoffrey Kenneth Dickens. Ο Βρετανός βουλευτής που αφιέρωσε την ζωή του στην αποκάλυψη του κυκλώματος παιδεραστών που στην ουσία κυβερνούσε την Μ. Βρετανία.

Το διαφθαρμένο βρετανικό κατεστημένο, παιδεραστία και Κυπριακό

Η εξέλιξη όμως με την προσφυγή του τριανταπεντάχρονου πλέον «παιδιού» στην δικαιοσύνη, μπορεί να αποτελέσει την κραυγή που θα συντρίψει ένα φαύλο καθεστώς. Θα του χρωστάω ευγνωμοσύνη ένα ολόκληρο έθνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ