Χάος στο Υπουργείο Οικονομικών: Σκυλακάκης διαψεύδει Σταϊκούρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σκυλακάκης «αδειάζει» το Σταϊκούρα και αφήνει «διάπλατα» ανοιχτό παράθυρο τροποποίησης του προϋπολογισμού! Δικαιώνοντας έτσι το Ολυμπία που από την πρώτη στιγμή της κατάθεσης του προϋπολογισμού για το 2021, είχε μιλήσει για μία μαγική εικόνα, για εξωφρενικές προβλέψεις που δεν υπήρχε περίπτωση να επιβεβαιωθούν.

Εάν βέβαια ισχυριστούμε ότι η νέα απαγόρευση οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας επιβλήθηκε ακριβώς για να υπάρχει δικαιολογία προσωπικά για τον πρωθυπουργό, για την μη επίτευξη των εξωφρενικών στόχων που οι ίδιοι είχαν θέση, θα είμαστε… συνωμοσιολόγοι!

Ένα μήνα μόλις άντεξε ο προϋπολογισμός του 2021, τον οποίο είχαν εξαγγείλει «μετά φανών και λαμπάδων» και «υμνήσει» Μητσοτάκης και Σταϊκούρας πριν από την ψήφισή του!

Χθες ακόμη ο Χρήστος Σταϊκούρας επιβεβαίωνε τις προβλέψεις του για ανάπτυξη κλπ και επέμενε στην εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2021.

Πριν λίγη ώρα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Πρώτου Θέματος», ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών και «εξ απορρήτων» του πρωθυπουργού Θόδωρος Σκυλακάκης «άδειασε», στην κυριολεξία, τον Σταϊκούρα.  Αφού περιέγραψε με «μελανά χρώματα» την κατάσταση της Οικονομίας λόγω πανδημίας, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τροποποίησης του προϋπολογισμού, αφήνοντας ανοιχτή την προοπτική «να ανοίξει η συζήτηση και να γίνουν υπολογισμοί ώστε να προσαρμοστεί η οικονομική πολιτική στα νέα δεδομένα»!

Κουλουβάχατα λοιπόν στο Υπουργείο Οικονομικών με τους υπουργούς να θυμίζουν τους στίχους «προς αδεξίαν Χριστιανήν πιανίστριαν»: «Τόσο Χριστιανικά πάνε τα δάχτυλά της, που δεν γνωρίζει η αριστερά τι παίζει η δεξιά της» !!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ