Κέρκυρα: Παρέλυσε 40χρονη νοσηλεύτρια μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμφωνα με καταγγελία του Μιχάλη Γιαννακου στον αέρα του οπεν, μια 40χρονη νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα νοσηλεύεται με αυτοάνοσο νευρολογικό και εξετάζεται αν η κατάστασή της συνδέεται με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ:

Έχουν γίνει περίπου 40.000 εμβολιασμοί και δεν είχαμε σοβαρή παρενέργεια. Μίλησα χθες με τη συνάδελφο στην Κέρκυρα, η οποία υπέστη παρενέργεια σοβαρή από το εμβόλιο, παράλυση στα κάτω άκρα, το σύνδρομο Guillain-Barré και οι γιατροί εκεί πιστεύουν ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου.

Η νοσηλεύτρια έκανε τη δεύτερη δόση, αισθάνθηκε πολύ άσχημα. Είχε πόνο, ζαλάδες, υψηλό πυρετό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Καλούμε τον κόσμο να εμβολιασθεί, όμως η μία αυτή παρενέργεια που προέκυψε θα πρέπει να εξεταστεί και να ληφθεί μέριμνα από την Πολιτεία γιατί η αποκατάστασή της θα τραβήξει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η νοσηλεύτρια ήταν καλά στην υγεία της, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί ο εμβολιασμός. Και οι γιατροί εκεί έχουν καταλήξει και έχουν δηλώσει ότι είναι παρενέργεια. Η νοσηλεύτρια είναι σε αναπηρικό καροτσάκι, δεν μπορεί να σηκωθεί. Φοβάται πολύ για την υγεία της και αν θα επιδεινωθεί. Όπως είπε αμέσως μετά τη δεύτερη δόση παρουσίασε τα συμπτώματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ