Παρέλαση παιδιών προσφύγων στο διαμέρισμα του ανώμαλου ευυπόληπτου σκηνοθέτη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος κάλυψε το κτήνος; Ποιος τον καλύπτει ακόμα; Πόσο ψηλά φτάνει το κύκλωμα παιδεραστίας;
Γιατί σιωπάτε όλοι; Που είναι η «ευαισθησία» των διεθνιστών και ο «πατριωτισμός» των μακεδονομάχων; Πόσα πλοκάμια έχουν πια οι συμμορίες παιδεραστών στα κλιμάκια της εξουσίας; Οι νέες αποκαλύψεις προκαλούν αηδία και από τον βιασμό σε κάθε έλληνα, δεξιό κόμμα αριστερό, κεντρώο, αλλά φαίνεται ότι το πολιτικό σύστημα δεν μοιράζεται τα ίδια αισθήματα.

Πλήθος παιδιών από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές κι αλλού έκαναν κυριολεκτικά παρέλαση από το σπίτι του ανώμαλου καθάρματος, Αλλά όμως πάλι κανένας δεν τον άγγιξε. Όπως έγινε και το 2012 ενώ είχε εντοπιστεί από ειδικό κλιμάκιο της ελληνικής αστυνομίας το οποίο έχει αναλάβει την έρευνα ακριβώς για να μην υπάρξουν διαρροές. Κάποιο αόρατο χέρι όμως την σταμάτησε! Για την υπόθεση κατέθεσε ερώτηση η Νάντια Γιαννακοπούλου. Πριν όμως έρθουν στο φως οι νέες λεπτομέρειες της δράσης του καθάρματος, το οποίο φαίνεται ότι βίαζε προσφυγοπούλα κατά συρροή.

Εύγε Νάντια Γιαννακοπούλου! Ερώτηση – κόλαφος για την συμμορία «ευυπόληπτων» παιδεραστών!

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος πριν από λίγο στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, συνέχισε τις φρικτές αποκαλύψεις για την δράση αυτού του κτήνους, ο οποίος μυστηριωδώς σώθηκε από την αστυνομική έρευνα το 2012.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκαλύψεις, στο οροφοδιαμέρισμα του ευυπόληπτου καθάρματος γινόταν παρέλαση ανήλικων παιδιών για να ικανοποιήσει το καθάρματα τα σαδιστικά του ένστικτα.

Τα ερωτήματα πλέον είναι συντριπτικά. Ποιοι τον κάλυψαν. Ποιοι τον ενημέρωσαν για την παρακολούθηση της αστυνομίας το 2012. Έχοντας ως δεδομένο ότι το πρόσωπο αυτό έχει υψηλότατες πολιτικές διασυνδέσεις, θεωρείται επιτακτικό να διερευνηθεί εάν υπάρχει και πολιτικό κύκλωμα που τον κάλυπτε. Γιατί σίγουρα υπάρχει πολιτικό κύκλωμα που τον προωθούσε.

Οποιαδήποτε μορφή συγκάλυψης από άλλα καθάρματα που πιθανόν κατέχουν θέσεις εξουσίας, διότι πολλά έχουμε δει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να καταδικαστεί, να παρεμποδιστεί και να τιμωρηθεί.

Το λέμε αυτό διότι για να σταματήσει μία τέτοια ευρύτητας έρευνα το 2012 στην οποία μάλιστα συμμετείχαν και διεθνείς διωκτικές αρχές, ενισχύει την πιθανότητα ύπαρξης πολιτικής παρέμβασης. Και έναν βιαστή παιδιών μόνο ένας βιαστής παιδιών μπορεί να τον καλύψει..

ΔΗΜΟΦΙΛΗ