«Μπράβο στους αδερφούς μας Πακιστανούς στην Αθήνα» – Τι εννοεί ο Τούρκος ειδικός; (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Χασάν Οζκάν- γιός του Φερρούχ Οζκάν (γνωστού για τις παράφρονες δηλώσεις του), προβάλλεται στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ως ¨ειδικός για την Ελλάδα¨. Είναι αυτός που στο πρόσφατο παρελθόν έλεγε πως η ελληνική κυριαρχία στην Θράκη είναι αμφισβητούμενη. Επίσης για το θέμα των εξοπλισμένων νησιών που ενοχλούν την Τουρκία είχε πει τα εξής:

Έτσι ο μόνος δρόμος της Τουρκίας είναι η de facto δημιουργία καταστάσεων και η πλήρωση του νομικού κενού. Η Τουρκία βάσει διεθνούς δικαίου έχει αυτό το δικαίωμα. Όπως στην Συρία αποφασίσαμε μόνοι μας έτσι και στο θέμα των νησιών αν δεν βρούμε ομόλογο στο τραπέζι και αν μπλοκαριστεί η διπλωματία, τότε όπως έχει αναφέρει και ο κύριος ΠτΔ μας πολλές φορές, τότε θα αποφασίσουμε μόνοι μας”

Τώρα λοιπόν αναφερόμενος στην διαμαρτυρία των Πακιστανών ενάντια στην Ινδία στην Αθήνα γράφει : ¨Μπράβο στους αδερφούς μας Πακιστανούς. Κυμάτισαν την σημαία με το φεγγάρι και την ημισέληνο στους δρόμους της Αθήνας”. Εννοεί την ημισέληνο με το φεγγάρι που παραπέμπει στο Ισλάμ και είναι κοινή στις σημαίες της Τουρκίας, του Πακιστάν και του δήθεν Κασμίρ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ