Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Σκληρό lockdown δεν έχει μόνο η Αθήνα – Καθολικομlockdown σε Εύβοια και Αχαΐα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε καθεστώς σκληρού καθολικού lockdown μπαίνουν Αχαΐα και Εύβοια καθώς η κατάσταση σε αυτές τις περιοχές είναι πολύ εκρηκτική.

Επίσης ο Νίκος Χαρδαλιάς εκτός από το σκληρό lockdown σε Εύβοια και Αχαΐα, ανέφερε και τις περιοχές οι οποίες γίνονται “κόκκινες”, καθώς από αύριο 13 Φεβρουαρίου έως τις 12 Φεβρουαρίου περνούν στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου τίθενται η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, ο δήμος Καλυμνίων, καθώς και ο δήμος Καρπάθου.

Στις περιοχές αυτές, είναι υποχρεωτική η τηλε-εκπαίδευση για την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ αναστέλλεται η λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών με εξαίρεση την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς που λειτουργούν δια ζώσης στους Δήμους Θήρας και Μυκόνου, καθώς και τα σχολεία ειδικής αγωγής.

Επίσης, αναστέλλεται η λειτουργία του λιανεμπορίου, των κομμωτηρίων και των υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής. Σχετικά με την αναστολή των οικοδομικών εργασιών στις περιοχές αυτές, το μέτρο αυτό αίρεται από αύριο το πρωί, με εξαίρεση τους Δήμους Μυκόνου και Θήρας που παραμένουν σε καθεστώς αναστολής οικοδομικών εργασιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ