«Ευυπόληπτε» παιδεραστή, μην ξεχνάς τον κρεμασμένο Επστάιν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κατώτερο είδος ανθρώπου, το πλέον αποκρουστικό και αδίστακτο, είναι ο παιδεραστής. Αυτός είναι και ο λόγος που στα υψηλά κλιμάκια εξουσίας όπως αποδείχτηκε τόσο στο Βέλγιο, στην μεγάλη Βρετανία αλλά και στις ΗΠΑ, τα κτήνη αυτού του είδους καταλαμβάνουν θέσεις – κλειδιά.

Ένα κάθαρμα το οποίο μπορεί να βασανίζει παιδιά, είναι ικανό για το οποιοδήποτε έγκλημα. Δεν υπολογίζει ούτε πατρίδες, ούτε κοινωνία, ούτε τίποτα. Γι’ αυτό όταν βλέπετε σε θέσεις – κλειδιά κάποιος τύπους με αρρωστημένο βλέμμα που αντί να είναι φυλακή, έχουν στα χέρια τους θέσεις που δεν δικαιολογούνται από την πορεία και τις ικανότητες τους, να ξέρετε ότι υπάρχει περίπτωση να ανήκουν σε αυτό το βρωμερό κύκλωμα.

Υπάρχουν συμμορίες παιδεραστών στα υψηλά κλιμάκια εξουσίας;

Τα κτήνη αυτά λοιπόν πιστεύουν ότι είναι πανίσχυρα, ακριβώς επειδή είναι σε θέση να εκβιάζουν ομοίους τους που κατέχουν θέσεις εξουσίας. Στην υπόθεση του Βελγίου αυτό αποδείχτηκε. Ο Ντιτρού και η συμμορία του είχε πλοκάμια ακόμα και στην βασιλική οικογένεια του Βελγίου. Κάτω μου σαν δικαστές κατά το δοκούν. Άφησαν κοριτσάκια να πεθάνουν από την πείνα κλεισμένα σε ένα υπόγειο επειδή ο αστυνομικός διευθυντής ήταν διεφθαρμένος (Αυτό προκύπτει από την μαρτυρία του κλειδαρά που άνοιξε την πόρτα και εκλιπαρούσε τον αστυνομικό διευθυντή να προχωρήσει η έρευνα γιατί άκουσα φωνές παιδιών) και δεν προχώρησε την έρευνα ενώ είχε ήδη ανοίξει την πόρτα του σπιτιού.

Η κραυγή του παιδιού για τον βιαστή – σκηνοθέτη θα συνθλίψει το καθεστώς

Όπως φυσικά και από τους 29 νεκρούς – πλέον των παιδιών – μάρτυρες, κρατικούς λειτουργούς αλλά και μέλη της συμμορίας. Όλα αυτά για να μην αποκαλυφθεί ποτέ το τεράστιο κύκλωμα που κάλυπτε ο Ντιτρού.
Ο Επστάιν δεν ήταν τόσο τυχερός. Παρότι κρατούσε στοιχεία ακόμα και για προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών, βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του παρατώ ότι φυλασσόταν όλο το εικοσιτετράωρο.

Φιλική συμβουλή λοιπόν σε κάποιον ευυπόληπτο που πιστεύει ότι θα τον καλύψει το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας λόγω αλληλοεκβιασμών, είναι να βγει τώρα να μιλήσει, να καταθέσει, να επιδιώξει προνομιακή μεταχείριση, διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον βρουν σαν τον Επστάιν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ