Ποιος εκβιάζει τον Αναστασιάδη και τον υποχρεώνει να προδώσει την Κύπρο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μιχάλης Ιγνατίου όχι μόνον είναι έγκριτος δημοσιογράφος, αλλά είναι και πραγματικός πατριώτης. Για την ακρίβεια, έχει δώσει μάχες για την πατρίδα.

Η καταγγελία του λοιπόν και το ερώτημα που απευθύνει στον κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, οφείλει να μας προβληματίσει όλους αλλά κυρίως τον πρόεδρο της κυπριακής Δημοκρατίας. Διότι οφείλει στην υστεροφημία του, στην ιστορία που εκπροσωπεί και είναι ιστορία χιλιάδων χρόνων, να βγει και να πει την αλήθεια. Εάν τον εκβιάζουν με υποθέσεις διαφθοράς ή οτιδήποτε άλλο, οφείλει πρώτος να βγει να μιλήσει, να γκρεμίσει τον εκβιασμό και να είναι σίγουρος ότι ο λαός θα σταθεί δίπλα του, όποια και αν είναι η υπόθεση την οποία χρησιμοποιούν για να τον εκβιάζουν.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου αποκαλύπτει δηλώσεις πρώην εμείς του συμβούλου του προέδρου Αναστασιάδη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η ελεύθερη Κύπρος προκαλεί και οι κατοχικές δυνάμεις απλά αντιδρούν! Και συνεχίζει ρωτώντας ευθέως τον κύπριο πρόεδρο, ποιοι τον εκβιάζουν. Ποιοι τον υποχρεώνουν να υπογράψει φιλοτουρκική λύση για την Κύπρο.

Είδα την ανάρτηση του Μιχάλη Ιγνατίου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ