Χαροκαμένη μάνα γίνεται πάλι θύμα απίστευτης απανθρωπιάς!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων που σκότωσαν τον πεντάχρονο γιο της ζητάει αποζημίωση!

Ρεσιτάλ θράσους και απανθρωπιάς δίνει ο ιδιοκτήτης των σκύλων στα σαγόνια των οποίων βρήκε μαρτυρικό θάνατο ο 5χρονος Στάθης από την Κοζάνη, καθώς απαιτεί και… αποζημίωση από τη μητέρα του παιδιού, επικαλούμενος συκοφαντική δυσφήμηση για όσα ανέφερε σε συνέντευξή της!

Η είδηση ότι οκτώ ροτβάιλερ κατασπάραξαν τον μικρό Στάθη που βρισκόταν με τη μητέρα του στο κτήμα του 72χρονου ιδιοκτήτη τους, με τον οποίο τότε διατηρούσαν φιλικές επαφές, προκάλεσε φρίκη και ανατριχίλα το Πάσχα του 2016. Σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα ο ιδιοκτήτης των άγριων σκυλιών πέρασε στην αντεπίθεση καταθέτοντας αγωγή ύψους 200.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον της μητέρας του αδικοχαμένου μικρούλη, κατηγορώντας την ότι με όσα είπε σε συνέντευξή της τον συκοφάντησε και του προκάλεσε ηθική βλάβη!

«Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τις προσπάθειες του ιδιοκτήτη των σκύλων-φονιάδων για απέλαση της μητέρας. Για μηνύσεις και απίστευτες -έως γραφικές- κατηγορίες ότι η ίδια επιδίωξε τον θάνατο του παιδιού της για να εισπράξει αποζημίωση. Την οποία βέβαια ποτέ δεν έλαβε…» ανέφερε ο δικηγόρος της χαροκαμένης μητέρας Ζήσης Βρίκος σχολιάζοντας την απροσδόκητη εξέλιξη.

Ο δικηγόρος συμπλήρωσε επίσης μιλώντας στο kozan.gr ότι ο ιδιοκτήτης των σκύλων περιγράφει στην αγωγή του ως μομφή την προσωπική ζωή της μητέρας, αμφισβητώντας την αγάπη που είχε στο παιδί της! «Παρότι είναι αποκλειστικά υπαίτιος όσων δεινών υπέστη η γυναίκα αυτή, ο ίδιος συνεχίζει και σήμερα να ορίζει τη ζωή της! Εντελώς αυθαίρετα, παρεμβατικά και επικριτικά, την ελέγχει ακόμη και για το δικαίωμά της στη συντροφικότητα και αναψυχή, στο ίδιο το χαμόγελο, και δεν διστάζει να αναγράψει κάθε λεπτομέρεια του βίου της από τότε που έχασε το μοναδικό της στήριγμα στη ζωή».

Η μητέρα του παιδιού Αγάπη Κόμη έχει φύγει τα τελευταία χρόνια από την Κοζάνη. Το δικαστήριο της είχε επιδικάσει ως αποζημίωση το ποσό των 150.000 ευρώ, χρήματα που, όπως λέει η ίδια, ακόμα δεν έχει λάβει.

Δημοκρατία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ