Ένα βήμα πριν τον ΣυΡιζΑ ο Άδωνις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίθεση αγάπης στον ΣυΡιζΑ εξαπέλυσε ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό άνθρωπο της εφημερίδας των συντακτών, επιτιθέμενος έτσι σε όσους αντιδρούν στην κατασκευή δομής στον Έβρο. Ο τίτλος του άρθρου δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Ο υπουργός ανάπτυξης χαρακτηρίζει «ξενοφοβικούς» όσους αντιδρούν.

82CC7BD6 B8DF 4CCA B9E2 B3360A75730C
Το μήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη στον προσωπικό του λογαριασμό

Κάποιοι κάνουν λόγο για προετοιμασία του Άδωνι για την επόμενη μέρα. Διότι ο έμπειρος πολιτικός, δεν πρόκειται να κάνει το ίδιο λάθος και να μείνει μακριά από την εξουσία, ότι κι αν γίνει.

Κάποιοι άλλοι όμως σε συνδυασμό με την πρόσφατη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι όσοι πήγαν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία ήταν «γραφικοί και ακροδεξιοί», βλέπουν μία προσπάθεια να πλασαριστεί επικοινωνιακά ο ακρωτηριασμός της Ελλάδας μέσω αναγνωρίσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Είναι το ίδιο κόλπο που έκανε ο Σημίτης όταν ετοίμασε την προδοσία του Αιγαίου, αποδεχόμενος την περιβόητη νέα δομή του ΝΑΤΟ. Κατηγορούσε ακόμα και τους συντρόφους του στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ που αντιδρούσαν, ως «ακροδεξιούς και εθνικιστές».

Λίγη ώρα μετά ο ίδιος υπουργός ανάπτυξης έδωσε απάντηση στην ανάρτηση του δικαιολογώντας ότι την δημοσίευσε λόγω της κριτικής που άσκησε στελέχη του ΣυΡιζΑ!

FC0FCEBC 156F 428F 9532 210A0A477E8F

ΔΗΜΟΦΙΛΗ