Τουρκος καθηγητής καταγγελει πως η Τουρκια κρύβει θανάτους από τον Κορωνοϊο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι θάνατοι από κορωνοϊό είναι τριπλάσιοι (στην Τουρκια) από αυτούς που ανακοινώνονται σύμφωνα με τον Τουρκο καθηγητή Δημόσιας Υγείας Αχμέτ Σαλτίκ:

208194E0 6BDF 4927 B14B BE5BB26EB074

Να σας πω πως τα στοιχεία περί των θανάτων που ανακοινώνονται δεν είναι αληθή Για ποιο λόγο δεν είναι αληθή; Ανακοινώθηκαν 99 θάνατοι. Τα βλέπουμε τα στοιχεία σε σχέση με αυτά που ανακοινώνονται παγκοσμίως. Μόλις τώρα τα υπολόγισα. Στο σύνολο του κόσμου, το ποσοστό θανάτου είναι 3%. Δηλαδή από τους 100 ανθρώπους που ασθενούν οι τρεις πεθαίνουν . Στην Τουρκία το αντίστοιχο νούμερο είναι 1,1%.
Αυτό είναι στο 1/3 του μέσου όρου του άλλου κόσμου. Γιατί; Για ποιους λόγους ; Μήπως ο Θεός φυλάει την Τουρκία ; Έχουμε μήπως κάποια γενετική διαφορά; Διαθέτουμε κάποια ανωτερότητα. Μήπως ανακαλύψαμε κάποια διεθνώς νέα μέθοδο θεραπείας ; Μα τότε γιατί δεν το ανακοινώνουμε και στα διεθνή περιοδικά ; Αν ο παγκόσμιος όρος ισχύει και για την Τουρκία και όταν μάλιστα δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην ισχύει, πολλαπλασιαζοντας τους 27.284 ανακοινωθέντες θανάτους, βλέπουμε πως είχαμε περισσότερα από 80.000 θύματα. Η κυβέρνηση κρύβει τα νούμερα αυτού του φιάσκου.

Ποτέ δεν είχαμε αμφιβολία πως οι του ΑΚΡ και σε αυτό τον τομέα λένε τρομερά ψέματα για προφυλάξουν τον τουρισμό τους. Ο άνθρωπος τα λέει απλά και κατανοητά. Γα όσους φυσικά έχουν στοιχειώδη λογική και δεν έχουν συμφέρον…

tourkikanea.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ