«Σεξουαλική προτίμηση» ο βιασμός παιδιών για μητσοτακική ιστοσελίδα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έχει πάτο το βαρέλι. Αυτά που ζούμε τις τελευταίες ημέρες, είναι ενδεικτικά για την σαπίλα που διοικεί την χώρα. Και δεν εννοούμε μόνο σήμερα. Απλά αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι ο υπόκοσμος συνδέεται μεταξύ του και προσπαθεί να καλύψει τους δικούς του με κάθε τρόπο, ώστε μα μην κλονιστεί το σύστημα της εξουσίας.

Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ποια ακριβώς είναι η ποιότητα μίας τέτοιας εξουσίας, τις ενέργειες της οποίας τις έχει νιώσει ήδη στο πετσί του. Όταν μία εξουσία εμπλέκεται με άτομα τέτοιας ποιότητας, ας μην απορούμε για την ευκολία με την οποία ρημάζει ολόκληρη την κοινωνία, ακόμα και ολόκληρο το έθνος.

Είναι όμως ακόμα πιο ενδεικτικό όταν μία κυβερνητική ιστοσελίδα επιτίθεται προκαταβολικά στους συντάκτες μίας εφημερίδας προσπαθώντας να τους απαξιώσει, αμέσως μετά την ανακοίνωση της εφημερίδας ότι πρόκειται να κάνει νέα αποκάλυψη για άτομο που καταγγέλλεται για παιδεραστία!

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό το άρθρο – απάντηση του Άγγελου Προβολισιάνου στο Documento με τίτλο: Μία επώνυμη απάντηση στον «υπέρκομψο» καλικάντζαρο!

Διαβάστε το ολόκληρο εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ