Τον Κυριάκο θέλομε και ας τρώγομε πέτρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι να το κάνεις το φως, το νερό, το τηλέφωνο, αφού έχεις Κυριάκο πρωθυπουργό;

Αποδομεί η Τρολυμπία

Ο πρωθυπουργός είναι το φως. Είναι η πηγή ζωής, όπως το ύδωρ. Είναι χαλκέντερος όπως το καλώδιο του τηλεφώνου. Είναι ένας και μοναδικός.

Όλος αυτός ο ασύδοτος λαϊκισμός αναφορικά με το ρεύμα που κόπηκε, το νερό που σταμάτησε, το τηλέφωνο που δεν απαντά, έχει έναν και μοναδικό σκοπό. Να πλήξει τον πρωθυπουργό. Με απώτερο στόχο, να αφήσει τους Έλληνες χωρίς Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν γνωρίζουν οι άθλιοι λαϊκιστές, που γκρινιάζουν επειδή έμειναν λίγες ώρες χωρίς νερό, ότι υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη με μόνιμο πρόβλημα πρόσβασης σε πόσιμο νερό. Δεν γνωρίζουν οι ανεκδιήγητοι γκαιμπελίσκοι πως υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια κάτοικοι του πλανήτη γη χωρίς πρόσβαση σε ρεύμα. Ακόμα περισσότεροι, χωρίς smartphone.

Η Ελλάδα όμως είναι πραγματικά ένας ευλογημένος τόπος. Απόδειξη, ότι τα 11 εκατομμύρια Έλληνες, ανήκουν στους εκλεκτούς του πλανήτη. Διότι υπάρχουν δυστυχώς πάνω από 6 δισεκατομμύρια άνθρωποι, χωρίς Κυριάκο Μητσοτάκη!
Δεν έχουν καταλάβει όσοι θέλουν να βλάψουν τον πρωθυπουργό μας και να τον στερήσουν από τους Έλληνες, ότι ο Έλληνας μπορεί να ζήσει χωρίς ηλεκτρικό, μπορεί να ζήσει χωρίς νερό, μπορεί να ζήσει ακόμα και χωρίς κινητό, δεν μπορεί όμως να ζήσει χωρίς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ