Ο Χρυσοχοΐδης υποστηρίζει ότι ο ΣυΡιζΑ «έκαψε κόσμο στο Μάτι». Ο ΣυΡιζΑ οφείλει να ζητήσει εξεταστική

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν έχεις πάνω από 100 νεκρούς και υπουργός εξαπολύει τέτοια κατηγορία, τότε η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την πυρκαγιά στο Μάτι είναι μονόδρομος.

Ο ΣυΡιζΑ λοιπόν οφείλει να ζητήσει άμεσα την σύσταση εξεταστικής επιτροπής, ώστε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του. Διότι μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι όλοι όσοι κατηγορήθηκαν ή τιμωρήθηκαν πειθαρχικά για την πυρκαγιά στο Μάτι, αποκαταστάθηκαν, αναβαθμίστηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πολύ εξ’αυτών ανέλαβαν «ειδικές αποστολές».

Αυτό υποστηρίζει και ο ανακριτής που διερευνά την υπόθεση, αλλά και δικηγόροι θυμάτων σε δηλώσεις τους. Ακόμα χειρότερα, κάποιοι βλέπουν και έξωθεν εμπλοκή.

Ο ΣυΡιζΑ λοιπόν μετά κι από αυτή την κατηγορία, υποχρεούται να ζητήσει εξεταστική επιτροπή, αφού δεν την ζητά η Νέα Δημοκρατία και απλώς εκστομίζει τέτοιους ισχυρισμούς.

Το χρωστάμε στους νεκρούς, το χρωστάμε στις οικογένειές τους, το χρωστάμε σε όλη την Ελλάδα. Κυρίως όμως, πρέπει να διερευνηθεί κάθε πτυχή εκείνη στην σκοτεινής ημέρα. Και κάποιες τρομερές συμπτώσεις, ώστε να διερευνήσουμε εάν πρόκειται για συμπτώσεις ή για κάτι άλλο.

Κάποιες δηλώσεις που στην ουσία προανήγγειλαν ότι κάτι θα συμβεί στην Ελλάδα, κάποιοι τύποι που έπειτα την γλίτωσαν από ποινικές ευθύνες και εξυπηρετούν συγκεκριμένους ολιγάρχες με σκοτεινό ρόλο, και βέβαια την αποκατάσταση και αναβάθμιση όλων όσων είχαν θέση ευθύνης, άρα και ευθύνη για το ολοκαύτωμα ελλήνων.

Θα υπενθυμίσουμε ότι και στις πυρκαγιές στην Ηλεία, υπήρχε προαναγγελία την οποία μάλιστα βρέθηκε και στον σκληρό δίσκο του Χριστοφοράκου της Siemens, για το ολοκαύτωμα που ακολούθησε.

Η διενέργεια λοιπόν εξεταστικής επιτροπής είναι μονόδρομος. Ειδικά μετά την σημερινή δήλωση Χρυσοχοΐδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ