Ακόμη 3 νέα θύματα του παιδεραστή και βιαστή θεατράνθρωπου αποκαλύπτονται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή για τον θεατράνθρωπο στο πανελλήνιο, έχει προκαλέσει η μαρτυρία του Βασίλη ο οποίος στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών βιάστηκε από γνωστό θεατράνθρωπο, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στόχαστρο των καταγγελιών.

Η δικηγόρος του Βασίλη, Μαρία Κουρτέση μιλώντας στην εκπομπή «Eυτυχείτε» ανέφερε πως το συγκεκριμένο αδίκημα έχει παραγραφεί παρόλα αυτά, εξετάζονται ακόμη τρία αντίστοιχα περιστατικά, που έχουν πέσει θύματα του παιδεραστή και ισχυρού παράγοντα του θεάτρου.

65CB6252 FF31 4BC2 9430 180134385C75

«Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 2021 και είναι η πρώτη που κατατέθηκε στον Εισαγγελία, αφορά στον βιασμό και στην ασέλγεια για γεγονότα που αφορούν την περίοδο 1995 με 1998 που σημαίνει ότι έχουν παραγραφεί όπως γνωρίζει και ο Βασίλης. Το ζήτημα εδώ είναι ότι υπάρχουν και άλλα περιστατικά από το 2014 μέχρι το 2018 από αυτά που γνωρίζω εγώ και οι υποθέσεις που έχουν έρθει στο γραφείο μου. Που σημαίνει ότι ο Εισαγγελέας αυτήν τη χρονική περίοδο εξετάζει και άλλα αδικήματα και για άλλα πρόσωπα και με έτερα στοιχεία», ανέφερε η δικηγόρος του 40χρονου.

«Ο Βασίλης και ο κάθε Βασίλης που έχει υποστεί ειδεχθή εγκλήματα είναι ένας άνθρωπος που όπως όλοι δεν τα έχει ξεπεράσει. Κανένας δεν τα ξεπερνά. Ακόμη κι αν δικαστούν και καταδικαστούν κάποιοι άνθρωποι μην νομίζετε ότι το θύμα διάγει τον υπόλοιπο βίο του με ομαλότητα» τόνισε η κα. Κουρτέση.

«Υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες που δεν πηγαίνουν στον Εισαγγελέα. Πρέπει να σταματήσουν οι σκόρπιες καταγγελίες γιατί αποδυναμώνεται το σημαντικό πράγμα που αφορά τα ειδεχθή εγκλήματα και τις περιπτώσεις ανηλίκων. Εάν δεν γίνει επίσημα η διαδικασία, να συμβουλευτεί έναν δικηγόρο και εφόσον υπάρχουν στοιχεία να πάει στον Εισαγγελέα […] Δεν είναι υγιές να έχει ένα 15χρονο σχέση με έναν 31χρονο. Εκεί μπαίνει ο νόμος. Δεν πηγαίνει ένας υγιής άνθρωπος να κάνει σχέση με έναν 15χρονο! Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε!» τόνισε σε αυστηρό ύφος.

Η δικηγόρος αποκάλυψε ότι στα χέρια της βρίσκονται ακόμα τρεις υποθέσεις που καταγγέλλουν τον διάσημο θεατράνθρωπο, περιστατικά τα οποία δεν έχουν υποπέσει σε διαγραφή: «Στο γραφείο μου έχουν έρθει άλλα τρία περιστατικά για τον ίδιο σκηνοθέτη και ηθοποιό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ