15/04/2021

Η περιγραφή του Βασίλη για τον βιασμό του από πασίγνωστο σήμερα ηθοποιό (Βίντεο)

Ανοιξε την ψυχή του στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή “Μεσάνυχτα” για τον τρόπο που ο γνωστός ηθοποιός τον προσέγγισε, για τον βιασμό του αλλά και για τις προτροπές να υποκύψει σε ομαδικά σεξ με άλλους ανήλικους μαθητές του γνωστού ηθοποιού.

Τον γνώρισε στο θέατρο που έπαιζε εκείνη την εποχή και αμέσως όταν ήταν πάνω στην σκηνή ο ηθοποιός, τον κοίταζε επίμονα. Μάλιστα τα παιδιά όταν πήγαν για αυτόγραφα τον ξεχώρισε από την ουρά και τον κάλεσε στο καμαρίνι του, όπου και του έδωσε το τηλέφωνο του.

Συναντιόμαστε στην Ομόνοια και πήγαμε σπίτι του. Αφού μιλήσαμε για μιάμιση ώρα για τα όνειρα που είχα για το θέατρο, άλλαξε συζήτηση και άρχισε να μου λέει ότι φαίνομαι ώριμος για την ηλικία μου και άρχισε να μου λέει πόσο γλυκό είναι το απαγορευμένο, με πλησίασε σιγά σιγά και με φίλησε.

Έτρεμα δεν ήμουν καλά είχα σοκαριστεί. Με αγκάλιασε με χάιδευε για να με ηρεμήσει.

Την επόμενη μέρα συναντηθήκαμε, και την τρίτη φορά που βρεθήκαμε δέχτηκα τη σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από εκείνον, όπου εγώ απλά ακολουθούσα αυτό που έκανε αυτός. Αυτό ήταν μια αρχή μιας ιστορίας που κράτησε 4 χρόνια, αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ χειριστικός.

Για να με ξεγελάσει μια φορά με πήγε στο γήπεδο και μου είπε είμαστε σαν πατέρας και γιος και έτσι νόμιζα ότι με αγαπάει. Με τον καιρό άρχισε να μου προτείνει να συνευρεθούμε σεξουαλικά και με άλλους μαθητές του. Μια μέρα στο σπίτι του ήταν μια κοπέλα στην ηλικία μου ανήλικη και ήταν μαζί της στο δωμάτιο τους, και αφού βγήκε τελείως γυμνός μου είπε η κοπέλα σε περιμένει έλα μέσα, και όταν είπα όχι πήγε στο δωμάτιο και έκαναν σεξ δυνατά και εγώ από την αμηχανία μου έφυγα. Αυτό έγινε και με ανήλικα αγόρια πάντα μέσα στο σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ