Οργισμένος ο ανεύθυνος μονάρχης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Amber Alert: Αναζητείται το «Επιτελικό Κράτος» Μητσοτάκη-Γεραπετρίτη μεταξύ Κολωνακίου και Εκάλης!
Πριν λίγο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε «οργισμένος», κατά τα μπουκωμένα ΜΜΕ, αναζητώντας «ευθύνες» -ο ίδιος, ως γνωστόν, είναι «ανεύθυνος μονάρχης», εδώ και καιρό- από όλους εκείνους που εμφανίζονται αρμόδιοι για το αλαλούμ της «Μήδειας». Και το κυριότερο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης –ναι, ο πάλαι ποτέ  διαλάμψας«Μωυσής»- εξήγγειλε «ξεκαθάρισμα αρμοδιοτήτων» στο μέλλον, μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων!

Κι εμείς νομίζαμε ότι τα έχει λύσει όλα αυτά το «Επιτελικό Κράτος» του Γιώργου Γεραπετρίτη –άφαντου ως τώρα- που ψηφίσθηκε «μετά φανών και λαμπάδων» πριν ενάμισι και πλέον χρόνο! Να λοιπόν που ο Πρωθυπουργός ομολογεί ότι το «Επιτελικό Κράτος» δεν υπάρχει, αγνοείται κάπου μεταξύ Κολωνακίου και Εκάλης…

Για την ακρίβεια, το «Επιτελικό Κράτος» εντοπίστηκε, στην αρχή της «Μήδειας», κάπου στο Κολωνάκι, για να καθαρίσει τους δρόμους μέχρι ο «Μωυσής» να πάει στο Μαξίμου και μετά στο Ντα Κάπο για καφέ μετά δημοσιογραφικής συνοδείας που ζούσε στα «χρόνια της αθωότητας» . Και ύστερα χάθηκε στα βόρεια  προάστια. Ο «αιχμάλωτος του χιονιά» Στέφανος Μάνος έχει εκπέμψει πολλά μηνύματα «αναζήτησης» του «Επιτελικού Κράτους» και της «κανονικότητας», που είχαν εξαγγείλει ο «Μωυσής» και ο  «μαστροχαλαστής» του «Επιτελικού Κράτους» Γιώργος Γεραπετρίτης.

Αν ο τελευταίος είχε αναθέσει την κατασκευή του «Επιτελικού Κράτους» στην ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ σίγουρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Η πληροφορία ότι κάποιοι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη του εισηγούνται να απευθυνθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για Amber Alert αναζήτησης του «Επιτελικού Κράτους» ελέγχεται ως μάλλον ανακριβής. Και αυτό γιατί άλλοισυνεργάτες του πρωθυπουργού του εξέφρασαν  φόβους ότι σε μια τέτοια περίπτωση  το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα έβαζε πραγματικά τα γέλια!

Κάπως έτσι κερδίζει έδαφος  στο πρωθυπουργικό περιβάλλον η εισήγηση κορυφαίου επικοινωνιολόγου να προσφύγουν στις υπηρεσίες της Αγγελικής Νικολούλη, μήπως εκείνη καταφέρει να βρει το «Επιτελικό Κράτος» κάπου στην «άκρη του τούνελ»!!

Άγνωστο αν η κα Νικολούλη θα δεχθεί να αναλάβει μια τόσο δύσκολη αποστολή, αφού το «Επιτελικό Κράτος» μάλλον δεν «αγνοείται», απλώς δεν υπάρχει. Ήταν «αερικό» που διαλύθηκε μόλις τελείωσε, το καλοκαίρι του 2019 μετά την εκλογική νίκη Μητσοτάκη, η παράσταση Γεραπετρίτη «όνειρο θερινής νυκτός»…

Πώς δεν σκέφτηκε να ανεβάσει τέτοιο κελεπούρι στο Εθνικό Θέατρο ο «τρισμέγιστος» Δημήτρης Λιγνάδης;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ