Ενδοτισμός χωρίς όρια στους Τούρκους και στους πάτρωνές τους Γερμανούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«… Οι εθνικοί σχεδιασμοί και τα ελληνικά πολεμικά σχέδια είναι εν ισχύι, είναι εγκεκριμένα από Συμβούλιο Άμυνας και είναι στα χέρια του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και της στρατιωτικής ηγεσίας, από τη στιγμή που θα απελευθερωθούν από το ΚΥΣΕΑ οι κανόνες εμπλοκής. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε παραβιάσει, έστω και ένα χιλιοστό την εθνική μας κυριαρχία, πρέπει να λάβει άμεσα απάντηση. Το ίδιο που κάναμε το 2018 όταν πάλι το Barbaros ανακοίνωσε έρευνες στη περιοχή και η φρεγάτα Νικηφόρος Φωκάς του έφραξε τη πορεία με αποτέλεσμα να αναστρέψει, να κόψει τα καλώδια και να αποχωρήσει. …»

Τα παραπάνω είναι από τη συνέντευξη που έδωσε ο Πάνος Καμμένος στις 12 Αυγ 2020 στην εκπομπή του Ant1 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ [05:45–06:30], ο οποίος είχε ενοχλήσει πολύ όσο ήταν ΥΕΘΑ με την πατριωτική δραστηριότητά του «φίλους» και εχθρούς. Όταν παραιτήθηκε άλλωστε οι Τούρκοι το γιόρτασαν, όπως και τα παντός είδους Τσιτάχ.Μπορεί να απαντήσει κάποιος Μωϋσής, έστω και βοηθός: •    Για ποιο λόγο δεν εφαρμόστηκαν τα εθνικά σχέδια αποτροπής παραβιάσεων εθνικής κυριαρχίας από ΥΕΘΑ/ΚΥΣΕΑ και το Oruc Reis αφέθηκε ανενόχλητο να γκριζάρει ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα το περασμένο καλοκαίρι για 4 μήνες; •    Μπορεί η Ελλάδα να κάνει τις ίδιες έρευνες στις ίδιες περιοχές; •    Θα εφαρμοστούν τώρα τα εθνικά σχέδια για αποτροπή παραβίασης εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο με την επικείμενη άφιξη του «Τσεσμέ»; •    Θα υποστούμε πάλι εθνική ταπείνωση από τους Γερμανούς με τις «κυρώσεις» ανέκδοτο, ανήμερα της εθνικής μας επετείου για τα 200 χρόνια;

Ας ελπίσουμε σε κάποιο θαύμα, γιατί από τους ενδοτικούς απάτριδες και κατά φαντασία μακεδονομάχους της κυβέρνησης ήδη έχουμε χάσει Αν. Μεσόγειο, Αιγαίο (νησιά;), υποθαλάσσιο πλούτο και ακολουθεί ο Έβρος με τη νέα Δομή και τις προσπάθειες για αναγνώριση «τουρκικής μειονότητας».

Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ