Χάος στην Εύβοια με μετανάστες – δεκάδες συλλήψεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καζάνι που βράζει είναι η Εύβοια και ειδικά η Αμάρυνθος. Τα συνεχή επεισόδια και προστριβές με μετανάστες που φιλοξενούνται εκεί σε ξενοδοχείο και προσωρινά καταλύματα είχε ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα με κλείσιμο δρόμων. Χθες όμως η κατάσταση ξέφυγε και οι μετανάστες προέβησαν σε σοβαρά επεισόδια εντός του ξενοδοχείο που διέμεναν με αποτέλεσμα να προκαλέσουν εκτεταμένες καταστροφές.

Οι κάτοικοι μιλούν για μίνι εξέγερση και είναι έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, όχι φυσικά για το ξενοδοχείο αλλά για την κατάσταση με τα κλεισίματα δρόμων και την ανησυχία που υπάρχει λόγω της παραβατικής πλέον συμπεριφοράς των φιλοξενούμενων.

Δεκάδες συλλήψεις λοιπόν, γύρω στις 40 για τα επεισόδια, αλλά άγνωστο τι θα γίνει εντέλει με την υπόθεση διότι σύμφωνα με πληροφορίες, εκατοντάδες μετανάστες μένουν χωρίς στέγη μετά την ολοκλήρωση σχετικού προγράμματος. Τι θα γίνει με αυτούς τους ανθρώπους; Θα παραμείνουν εδώ; Θα ενσωματωθούν; Θα απελαθούν; Θα πάρουν χαρτιά για να φύγουν; Ουδείς μπορεί να απαντήσει.

Να κατανοήσουν απάντησε ότι αυτός είναι πλέον εθνικός κίνδυνος ειδικά αυτή τη στιγμή που ο Εντογάν ψάχνει «οντότητες» εντός Ελλάδος για να εξοπλίσει και να εκμεταλλευτεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ