Η Πανδημήδεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν ακούσει κάποιος τα ελληνικά δελτία ειδήσεων και δεν ζει στην χώρα μας, θα νομίζει ότι πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά χιόνισε στην Ελλάδα.

Το επιτελικό κράτος ήρθη στο ύψος των περιστάσεων για άλλη μία φορά και έλαμψε δια της απουσίας του! Αλλά και η αντιπολίτευση, δεν έχουμε παράπονο. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ, η οποία κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην εξουσία. Το ΠΑΣΟΚ, ξεχνώντας τα χρόνια που κυβέρνησε τη χώρα, καταγγέλλει τους πάντες. Το ΚΚΕ κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα αλλά δεν θέλει να κυβερνήσει.

Εδώ και τρεις ημέρες οι αρμόδιοι τσακώνονται για ποιος ευθύνεται που δεν έχουν μαζευτεί ακόμα τα δέντρα που έπεσαν από την κακοκαιρία.

Κάποιος ξέθαψε από κάποιο συρτάρι ένα νόμο του 1979, επί υπουργίας Στέφανου Μάνου, που προέβλεπε την υπογειοποίησητων καλωδίων της ΔΕΗ. Υπογειοποίηση καλωδίων στην Ελλάδα! Που πρώτα στρώνουν άσφαλτο στο δρόμο και μετά τον σκάβουν για να περάσουν τους σωλήνες του νερού.

Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήταν η διαβεβαίωση δια στόματος Χαρδαλιά ότι έχει εκπονηθεί σχέδιο, με την επωνυμία «Τάλως», για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από ενδεχόμενη έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης. Ο Χριστός και η Παναγία να μας φυλάνε μόνο, μήπως το σχέδιο είναι ίδιο με αυτό για την προστασία μας από τη «Μήδεια», γιατί οι στάχτες του ηφαιστείου θα φθάσουν στην Αίτνα.

Και μέσα σε αυτό το σουρεάλ πανηγύρι, οι Τούρκοι καβάλησαν το «ΤΣΕΣΜΕ» και άρχισαν να σουλατσάρουν πάλι στο Αιγαίο, ο εγκλεισμός μας συνεχίζεται, οι συνταγματικές ελευθερίες μας καταπατώνται στο όνομα της Δημοκρατίας, η φτωχοποίησή μας μεγαλώνει και, επειδή δεν είμαστε αρκετά φρόνιμοι, εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο επιβολής και δεύτερης μάσκας. Αβανταδόρος ήταν ο κ. Τσιόδρας που εμφανίστηκε προ ημερών στη βουλή φορώντας διπλή μάσκα, ενώ στην πρεμιέρα του μέτρου πρωταγωνιστής ήταν ο Φάουτσι, αμέσως μετά την εκλογή Μπάϊντεν.

Οι εμπνευστές του Great Reset δεν θέλουν να επαναληφθούν σκηνές του 2015 με τους εξεγερμένους στην Πλατεία Συντάγματος. Και θέλουν πάση θυσία να συνεχιστούν τα lockdown. Τα παντελώς άχρηστα lockdown. Που είναι χρήσιμα μόνο για το καθεστώς και την πολιτική του επιβίωση. Πρέπει να αποφευχθούν οι διαμαρτυρίες του κόσμου. Η διπλή μάσκα είναιτο έσχατο μέσο υποταγής και γελοιοποίησης των ανθρώπων, μετά τα πρωκτικά τεστ. Γιατί έτσι θα προχωρήσουν από εδώ και πέρα. Γιατί πια θα βιώνουμε μόνον τέτοιες μεθόδους εξανδραποδισμού της κοινωνίας. Γιατί ο θάνατός μας είναι η ζωή τους!

Δήμητρα Παναγοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ