17/04/2021

Περίεργο. Ο Λιγνάδης επαναλαμβάνει την δήλωση Σακελλαροπούλου που έγινε λίγες ώρες πριν

Πριν από λίγο ο  Δημήτρης Λιγνάδης είπε μιλώντας στην Καθημερινή: «Προσπαθώ να μείνω όσο νηφάλιος και ψύχραιμος γίνεται… Εγώ αυτό που ζητάω είναι η διατήρηση του κράτους δικαίου, τίποτα άλλο, προστασία και των δύο πλευρών, αυτό»!

Την ώρα βέβαια που οι αποκαλύψεις προκαλούν αποτροπιασμό και απέχθεια. Εννοώ φυσικά είναι ορατό το ενδεχόμενο της σύλληψης του.

Περιέργως, λίγες ώρες πριν η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την διάρκεια της συνάντησης της με τον πρωθυπουργό, είχε κάνει μία εξοργιστική δήλωση στην σκιά της υπόθεσης Δημήτρη Λιγνάδη, διαμετρικά αντίθετη από τις δηλώσεις που είχε κάνει για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.
Είπε συγκεκριμένα: «Να λειτουργούν οι θεσμοί σωστά, να ερευνώνται τα ζητήματα. Το Κράτος Δικαίου να λειτουργεί προστατεύοντας όλους τους εμπλεκομένους, γιατί ο καθένας μπορεί να έχει κάποια δικαιώματα από την πλευρά του»!
Με απλά λόγια, ο Λιγνάδης επανέλαβε την δήλωση της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου η οποία ήδη είχε προκαλέσει αίσθηση και είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις. Δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για σύμπτωση, διότι η σημερινή δήλωση της κυρίας Σακελλαροπούλου όπως προείπαμε, έγινε ακριβώς στην σκιά της υπόθεσης Λιγνάδη.

Προκάλεσε μάλιστα εντύπωση γιατί η κυρία πρόεδρος τήρησε δύο μέτρα και δύο σταθμά απέναντι στα θύματα, παρότι η ίδια δικαστής. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, η ίδια η κυβέρνηση θα αναλάμβανε ενέργειες. Εδώ ουδείς παρατήρησε αυτή την περίεργη σύμπτωση στην επιχειρηματολογία της προέδρου της Δημοκρατίας και του ηθοποιού – σκηνοθέτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ