«Κάντε μας ΕΔΕ – Χειρουργήσαμε 20χρονη που έκλαιγε απ’ τους πόνους»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στα social media ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), Παναγιώτης Παπανικολάου.

Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, με την πίεση από τα αυξημένα κρούσματα και τους διασωληνωμένους λόγω κορονοϊού να μεταφέρεται στους ανθρώπους που πάσχουν από άλλες ασθένειες, περιγράφει ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), Παναγιώτης Παπανικολάου, σε ανάρτησή του, στο twitter.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στα social media ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), Παναγιώτης Παπανικολάου.
 

«Η εικοσάχρονη με την οσφυϊκή δισκοκήλη που χειρουργήσαμε σήμερα και που έκλαιγε από τους πόνους επί έναν μήνα ΠΟΥ θα έπρεπε να πάει να χειρουργηθεί ρε ΓΕΛΟΙΟΙ που δώσατε πάλι εντολή για “80% περικοπή χειρουργείων στο ΕΣΥ” ; Σας γράψαμε κανονικά και δεν υπακούσαμε. Κάντε μας ΕΔΕ», αναφέρει ο νευροχειρουργός στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά.

 

Να σημειωθεί ότι η ΟΕΝΓΕ, σε επιστολή της προς το υπουργείο Υγείας, υποστηρίζει ότι μετατρέπουν κλίνες ΜΕΘ non-Covid σε κλίνες ΜΕΘ Covid, ενώ υποστηρίζει ότι μόνο στο «Αττικό» και στο «Θριάσιο» είναι 15 συνολικά και μάλιστα για άλλη μια φορά, όπως υποστηρίζει, δίνουν εντολές για αναγκαστικές μετακινήσεις υγειονομικού προσωπικού (πχ. 2 Επιμελητών ΜΕΘ από το νοσοκομείο «Νίκαιας» και 2 Επιμελητών ΜΕΘ από το «Τζάνειο» προς το «Αττικό»).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ