Δημήτρης Πουλικάκος σε Μενδώνη: Τυλίχθείτε με την Ιερά Σινδώνη (φώτο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημήτρης Πουλικάκος σε Μενδώνη: Κάνει λόγο για «εγκληματικά επιπόλαιους και κυνικούς κολλεγιόπαιδες άρχοντές μας» αναφερόμενους σε εκείνους που εμπιστεύθηκαν την Λίνα Μενδώνη.

Με μία καυστική επιστολή που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δημήτρης Πουλικάκος καλεί την Υπουργό Πολιτισμκού Λίνα Μενδώνη να παραιτηθεί από τη θέση της. Όπως σημειώνει ο θρύλος της ελληνικής μουσικής, ο πολιτισμός υπό την αιγίδα της κας Μενδώνη «μόνο θα κακοποιείται».

Παράλληλα κάνει λόγο για «εγκληματικά επιπόλαιους και κυνικούς κολλεγιόπαιδες άρχοντές μας» αναφερόμενους σε εκείνους που την εμπιστεύθηκαν.

Αναλυτικά το κείμενο του Δημήτρη Πουλικάκου

«Άλλη μία ανοικτή επιστολή προς την κυρία Υπουργό Πολιτισμού.

Πιστεύω -πράγματι- κυρία υπουργέ του πολιτισμού Μενδώνη, πως η καλλίτερη υπηρεσία που ημπορείτε να προσφέρετε εις τον όποιον υπάρχει πολιτισμόν,είναι, να τυλιχθείτε με την ιεράν Σινδώνη, και να αποχωρήσετε κι εσείς και η “παρέα” σας -ολίγον, έστω, αξιοπρεπώς- απο το πόστο που σας ενεπιστεύθησαν οι εγκληματικά επιπόλαιοι και κυνικοί κολλεγιόπαιδες άρχοντές μας!!!

Ο εναπομείνας πολιτισμός, υπο την αιγίδα σας και τη σφραγίδα σας, μόνο θα κακοποιείται, και οι εναπομείναντες άνθρωποί του, μόνο θα υποφέρουν απο την ιδιαίτερη “επιείκειά” σας, εαν συνεχίσετε το “θεάρεστον” έργον σας….

Παραιτηθείτε λοιπόν,κυρία μου, όσο πιο σύντομα γίνεται, και θα σας είμεθα και υπόχρεοι!!!

Με περισσήν επιείκεια
Δημήτρης (Μήτσος) Πουλικάκος, πλανώδιος μουσικός
και δημιουργός περιεχομένου..🐥
Αθήνα 19/2/του σωτηρίου έτους 2021»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ