Ντροπή, αηδία, εξέγερση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εφημερίδα DOCUMENTO φέρνει αύριο στο φως την κατάθεση του δεκατετράχρονου παιδιού που έπεσε στα χέρια του καθάρματος, εκλεκτού της εξουσίας όμως, Δημήτρη Λιγνάδη. Είναι μία κατάθεση που πρέπει να διαβάσει κάθε Έλληνας γονιός.
Προφανές είναι ότι πρέπει να την διαβάσει για να δει τον τρόπο με τον οποίον οι εγκληματίες δρουν, ώστε να είναι σε θέση να προστατεύσει τα παιδιά του. Αυτό όμως είναι μόνο η πρώτη ανάγνωση. Διότι η εφημερίδα αποκαλύπτει τον τρόπο δράσης του Λιγνάδη, που εκτός από αηδία, προκαλεί αισθήματα οργής σε κάθε Έλληνα, άσχετα εάν είναι δεξιός η αριστερός.
Διότι η αποκάλυψη της εφημερίδας δείχνουν έναν κατά συρροήν εγκληματία κατά παιδιών, που όμως προστατεύεται από ένα ολόκληρο σύστημα. Ενισχύεται στο αποκρουστικό του έργου από ΜΚΟ που υποτίθεται ότι λειτουργούν για να προστατεύσουν ανήλικα προσφυγοπούλα και δημιουργεί ένα τεράστιο ερώτημα:

Ήταν άραγε ο Λιγνάδης σε θέση να εξαπατήσει ένα ολόκληρο σύστημα; Εκτός από ΜΚΟ, διωκτικές αρχές, την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις δικαστικές αρχές, ήταν άραγε σε θέση να εξαπατήσει πολλούς επιφανείς ανθρώπους όπως τον κ. Μαρκουλάκη, την κ. Κούρκουλα — οι οποίοι σε συνεντεύξεις του που ουδέποτε αμφισβήτησαν, εμφανίζονται ως στενοί και αγαπημένοι φίλοι – ώστε να μην καταλάβουν την πολυετή δράση του;
Σήμερα άραγε ποια είναι η θέση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και της Ελένης Κούρκουλα; Γιατί δεν βγαίνουν έστω και τώρα να διαχωρίσουν την θέση τους;

Εγώ λοιπόν γεννάται το ερώτημα. Εάν όλοι αυτοί οι θεσμοί και τα πρόσωπα εξαπατήθηκαν, τότε το Σύστημα είναι ανίκανο να προστατέψει τους πολίτες. Εάν όμως κάποιοι απ’ αυτούς γνώριζαν και συγκάλυπταν, τότε είναι συνεργοί. Και εάν η κοινωνία εξεγερθεί, ουδείς δικαιούται να αμφισβητήσει την οργή της.

Όσον αφορά τα ιδεολογικά πρόσημα, ας προσέξουν όσοι τα χρησιμοποιήσουν. Για παράδειγμα όσοι αμφισβητήσουν τις αποκαλύψεις της εφημερίδας, επειδή έχει συγκεκριμένο πολιτικό πρόσημο. Θα υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση παιδεραστίας του Νίκου Γεωργιάδη, βγήκε στο φως μετά από μηνυτήρια αναφορά προσωπικά του Κώστα Βαξεβάνη. Όποιος λοιπόν τολμήσει να χρησιμοποιήσει πολιτικό φερετζέ για να υποβαθμίσει την δράση εγκληματικών συμμοριών, δεν είναι βλάκας ούτε ιδεοληπτικός. Είναι συνένοχος των συμμοριών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ