Ο αρχηγός Κωνσταντίνος Φλώρος «δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις» των ΗΠΑ και έστειλε την φρεγάτα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αρχηγός του στρατεύματος, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι βάζει το συμφέρον του έθνους πάνω από τις εντολές «υπερδυνάμεων».
Όπως είχαμε αποκαλύψει, και επιβεβαιωθήκαμε πλήρως, η κυβέρνηση Μπάιντεν ετοιμάζεται για την μεγάλη φιλοτουρκική στροφή και ήδη έκανε το δώρο στον Ερντογάν να ακυρώσει όλες τις στρατιωτικές συμφωνίες με την Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Σε αυτό το πλαίσιο ακυρώθηκαν τόσο η παραγγελία των F 35 από τα Εμιράτα, όσο και η παραγγελία στρατηγικών πυραύλων από την Σαουδική Αραβία.

Μαζί με αυτή την αλγεινή εξέλιξη, οι ΗΠΑ διέταξαν όλους τους «συμμάχους» δηλαδή και την Ελλάδα, να σταματήσει κάθε στρατιωτική συμφωνία με αυτές τις δύο αραβικές χώρες. Απαίτησαν μάλιστα από την Ελλάδα μέσω του υπουργείου εξωτερικών, να μην στείλει την φρεγάτα στα Εμιράτα, όπως είχε ήδη προγραμματιστεί.

Ο αρχηγός του ελληνικού στρατού όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά τήρησε στο ακέραιο τον λόγο του – και τον λόγο της Ελλάδας – προς τα Εμιράτα, έστειλε την φρεγάτα, τους αλεξιπτωτιστές και μάλιστα το ανακοίνωσε πανηγυρικά. Άξιος!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ