Τώρα – συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν από λίγο και σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί.

Στο μεσοδιάστημα είχε φύγει σαν κύριος από την γενική αστυνομική διεύθυνση Αθηνών! Γεγονός που επέφερε κατακραυγή. Ακόμα δεν γνωρίζουμε εάν έχει διαταχθεί έρευνα στους υπολογιστές και στα σπίτια του.Στο μεσοδιάστημα είχε φύγει σαν κύριος από την γενική αστυνομική διεύθυνση Αθηνών! Γεγονός που επέφερε κατακραυγή. Ακόμα δεν γνωρίζουμε εάν έχει διαταχθεί έρευνα στους υπολογιστές και στα σπίτια του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ολυμπία, οι μαρτυρίες καθώς και η τελευταία μήνυση δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Ειδικά η μαρτυρία γυναίκας που έγινε αργά χθες το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα, έδωσε στοιχεία – φωτιά για την δράση του Λιγνάδη.Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ολυμπία, οι μαρτυρίες καθώς και η τελευταία μήνυση δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Ειδικά η μαρτυρία γυναίκας που έγινε αργά χθες το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα, έδωσε στοιχεία – φωτιά για την δράση του Λιγνάδη

Επιμένουμε πάντως ότι η καθυστέρηση των αρχών είναι εγκληματική και έχει την οσμή συγκάλυψης, καθώς ο Λιγνάδης είχε όλο το περιθώριο να κρύψει τυχόν ενοχοποιητικά στοιχεία όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για άλλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ