Ο Γεωργιάδης, ο Φρουζής και ο Λιγνάδης δεν είναι μοντάζ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μία πλαστή φωτογραφία ο όμιλος ΜΜΕ που έκανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό, προσπαθεί να αποτινάξει τον Δημήτρη Λιγνάδη από το Μαξίμου και να τον χρεώσει στον Αλέξη Τσίπρα. Με το πηχαίο ερώτημα μάλιστα στον τίτλο, «Τσίπρα είσαι παιδεραστής»;

Αλέξη Τσίπρας Λιγνάδης Μαρινάκης
Η πλάτη φωτογραφία αριστερά και η κανονική δεξιά

Αυτή η πραγματικά βλακώδης προσπάθεια ξεπλύματος του Λιγνάδη και της εγκληματικής του δραστηριότητας, αλλά κυρίως, ξεπλύματος των ευθυνών Μητσοτάκη, φέρνει τα απολύτως αντίθετα αποτελέσματα. Δικαιώνοντας μάλιστα όσους προσπαθούν και πιστεύουν πως υπάρχει πολιτικό κύκλωμα πίσω από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Διότι, ουδείς κατηγόρησε τον πρωθυπουργό επειδή φωτογραφήθηκε με τον Λιγνάδη. Αντίθετα, τον κατηγόρησε επειδή με σκανδαλώδη τρόπο και προσωπική του εντολή παρακάμφθηκε η διαδικασία διαγωνισμού για την επιλογή διευθυντή στο εθνικό θέατρο, με την εξωφρενική δικαιολογία περί δημοσίου συμφέροντος!

Ο Νίκος Μουρατίδης που αποκάλυψε την διασύνδεση μεταξύ Μητσοτάκη – Μαρκουλάκη και Λιγνάδη, περιέγραψε εξωφρενικά γεγονότα, χωρίς να χρησιμοποιήσει πλαστές φωτογραφίες. Η χρησιμοποίηση του Λιγνάδη ακόμα και ως μακεδονομάχου προεκλογικά στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, πάλι δεν ήταν μοντάζ. Αλλά είχε σαφές πολιτικό πρόσημο.

Τέλος, οι επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Γεωργιάδη, τον Φρουζή της Novartis  και με τον Λιγνάδη, δεν είναι προϊόν μοντάζ.
Από την στιγμή λοιπόν που ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους προκειμένου να αποτινάξει από πάνω του τον Λιγνάδη, πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Εκτός εάν πραγματικά ο πρωθυπουργός είναι εκτός πραγματικότητας και καθίσταται έρμαιο στα χέρια ενός επικοινωνιακού υποκόσμου. Οπότε και πάλι είναι εξαιρετικά επικίνδυνος για την πατρίδα.

Τα ίδια μέσα που σήμερα κάνουν μοντάζ με την φωτογραφία του Τσίπρα για να ξεπλύνουν το Λιγνάδη, επιχείρησαν να ξεπλύνουν τον Λιγνάδη και να τον παρουσιάσουν ως θύμα με πλαστή είδηση.

0A04691D 7B09 4251 9A1E 44A4CE218C99
Η ψευδής είδηση για να παρουσιάσουν τον Λιγνάδη ως θύμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ