28/07/2021

Δεν υπάρχουν σύνορα στην Θάλασσα για το Τσεσμέ! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έκανε πράξη (Βίντεο)

Όταν η Ελλάδα το 2016 τίμησε την Ιστορία 8.000 χρόνων και τις αξίες του δυτικού πολιτισμού σώζοντας 1εκ γυναικόπαιδα θύματα του ISIS από την Συρία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε να πνίγουμε ανθρώπους μαζί με τον ανθέλληνα Βέμπερ (που έλεγε τα Ιμια τουρκικά) και τον Κούρζ (ο τζαμπατζής χωρίς ένοπλες δυνάμεις που έκλεινε τα σύνορα με την Ελλάδα)

Τώρα που ο Τσεσμέ είναι 20 ναυτικά μίλια από το Άγιο Όρος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μεταξύ Da Capo και ποδηλατάδας

Την ώρα που υπάρχει σιγή ασυρμάτου από την Αθήνα για τα ελληνοτουρκικά και ότι βγαίνει προς τα έξω έρχεται από την Τουρκία, το Cesme φέρεται να μπήκε στο κεντρικό Αιγαίο και την περιοχή που είχε δεσμεύσει με την παράνομη NAVTEX ως τις 2 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr κινείται με μικρή ταχύτητα με πορεία νοτιοοδυτική, και βρίσκεται δυτικά της Λήμνου.​

Από ελληνικής πλευράς δεν υπάρχει όλες αυτές τις ημέρες ουδεμία επίσημη ενημέρωση, όχι μόνο για το Cesme, αλλά ούτε και για τις τεχνικές συνομιλίες Ελλάδας-Τουρκίας, που προφανώς συνεχίζονται στο ΝΑΤΟ, όπως ενημερώνει το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας, το οποίο γνωστοποίησε ότι ολοκληρώθηκε ο 10ος κύκλος επαφών!

Νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί από την Άγκυρα ότι : «Τo Cesme ξεκίνησε τις εργασίες του στο Αιγαίο! Οι οποίες είναι νόμιμες. Σύμφωνες με τις διεθνείς συμφωνίες. Δεν αφορούν υποθαλάσσιες έρευνες και δεν παραβιάζουν το πρωτόκολλο της Βέρνης του 1976!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ