3/08/2021

Κατάντια! Οι κορυφαίοι προπαγανδιστές του Μητσοτάκη είναι ξεπουλημένοι αριστεροί!

Ξεπουλημένοι αριστεροί και παρατράγουδα, υμνούν νυχθημερόν τον Μητσοτάκη!
Εντέλει δεν υπάρχει ούτε ένας πραγματικός νεοδημοκράτης που να βγαίνει ανοιχτά και να υποστηρίζει τον Μητσοτάκη. Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως τα Twitter, έως τα παρακρατικά έντυπα και ιστοσελίδες, οι ίδιες που κάποτε υμνούσαν τον Κώστα Σημίτη, τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον Γιάννο Παπαντωνίου, δεν θα βρείτε ούτε έναν Νεοδημοκράτη να υποστηρίζει τον Μητσοτάκη. Μόνο τα ορφανά του Τσαουσέσκου!

Ειδικά οι Ταλιμπάν του μητσοτακισμού, αυτοί που εκτοξεύουν την πιο χυδαία προπαγάνδα υπέρ του Μητσοτάκη και κατά του Αλέξη Τσίπρα, οι ξεπλυματιίες παιδεραστών και λοιπών κακούργων, που στον ελεύθερο τους χρόνο αναπαράγουν και την πληρωμένη προπαγάνδα της Τουρκίας, είναι όλοι εκσυγχρονιστές ή ξεπουλημένοι αριστεροί!

Κοινώς, ο μεγάλος ηγέτης που δυστυχώς έχει στα χέρια του και χρησιμοποιεί επάξια την Νέα Δημοκρατία ως φερετζέ του εκσυγχρονισμό, στηρίζεται στην προπαγάνδα ξεπουλημένων αριστερών που για 30 αργύρια απέδειξαν ότι δεξιοί και αριστεροί, όλοι ίδιοι στο φαΐ.

Το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι δεν υπάρχει ούτε ένας εκτός από τους ξεπουλημένους και τα παρατράγουδα που να στηρίζει το διεφθαρμένο καθεστώς Μητσοτάκη. Δείτε τι ξετρύπωσε ο Παύλος Πολάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ