Αφήνουμε το Τσεσμέ να αλωνίζει στο Αιγαίο αντί να το βυθίσουμε! (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν είναι πολεμοκαπηλία ούτε άναρθρη κραυγή. Είναι αυτονόητη υποχρέωση της Ελλάδος που πηγάζει και τεκμηριώνεται από το διεθνές δίκαιο. Το Τσεσμέ δεν είναι ένα ερευνητικό σκάφος, αλλά υδρογραφικό του τουρκικού πολεμικού ναυτικού. Δεν κάνει κάποια αβλαβή διέλευση, αλλά έχει εισβάλει σε περιοχή εθνικής κυριαρχίας με παράνομη νέα τουρκική NAVTEX.

Η αντίδραση λοιπόν δεν είναι κάποια επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά αυτονόητη υποχρέωση. Και έγκειται σε τρία βήματα. Προειδοποίηση βύθισης, καταδίωξη και βύθιση.

https://dai.ly/x7ze1p2

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, η Ελλάδα παραδίδει εθνική κυριαρχία και δέχεται τετελεσμένα εισβολής.

Που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Τσεσμέ

Το τουρκικό υδρογραφικό του πολεμικού ναυτικού βρίσκεται αυτή τη στιγμή μεταξύ Λήμνου και Άη Στρατή. Την ίδια στιγμή λοιπόν που έχουμε σαφέστατη παραβίαση εθνικής κυριαρχίας, ο πρωθυπουργός σε μία επίδειξη ακατανόητης αφέλειας, διότι δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι συνειδητά προδίδει την Ελλάδα, καλεί την Τουρκία σε διάλογο. Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει πως δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος την ώρα που υφίστανται τουρκικές προκλήσεις. Και αυτή τη στιγμή έχουμε την χειρότερη τουρκική πρόκληση.
Εισβολή του τουρκικού πολεμικού ναυτικού σε περιοχή εθνικής κυριαρχίας.

Απαιτείται λοιπόν άμεση αντίδραση, έστω και τώρα.

ΤΣΕΣΜΕ & τουρκική φρεγάτα δυτικά Λήμνου, αλλά εμείς περιμένουμε θετική ανταπόκριση τουρκίας για διερευνητικές…!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ