Αρνούνται να υπερασπίσουν τον Μητσοτάκη γαλάζιοι βουλευτές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρά τις σκληρές πιέσεις που ασκούνται από το μέγαρο Μαξίμου στην κοινοβουλευτική ομάδα, η πλειοψηφία των γαλάζιων βουλευτών αρνείται να βγει δημοσίως και να πει οτιδήποτε, προκειμένου να υπερασπίσει το μέγαρο Μαξίμου αναφορικά με το σκάνδαλο Λιγνάδη. Ούτε φυσικά να μιλήσει υπέρ της υπουργού πολιτισμού.

Αυτός είναι ο λόγος που την άχαρη δουλειά καταδέχονται να την κάνουν μόνο κάτι ουρανοκατέβατοι τύποι που δεν έχουν καμία σχέση με την παράταξη και τους έβαλε ο Μητσοτάκης από το παράθυρο. Ούτε ένας σοβαρός βουλευτής, ούτε ένα ιστορικό στέλεχος δεν έχει βγει να κάνει δήλωση υπέρ του Μητσοτάκη και του μεγάρου Μαξίμου παρά το ότι ο πρωθυπουργός και συμβουλή του θέλουν να κλιμακώσουν την αντιπαράθεση παρουσιάζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως συκοφαντούμενο! Είναι θλιβερό να βλέπεις στα κανάλια παρατράγουδα και ουρανοκατέβατους υφυπουργούς που δεν έχουν καμία σχέση με την παράταξη, αντίθετα έχουν επισύρει την οργή των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, να βγαίνουν ως θλιβεροί υπερασπιστές, λέγοντας ασυναρτησίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ολυμπία, η μίνι ανταρσία που παρατηρείται στην κοινοβουλευτική ομάδα δεν θα σταματήσει εδώ πέρα. Ειδικά σε περίπτωση που ο Μητσοτάκης μέσα στον πανικό του επιχειρήσει να προσφύγει στις κάλπες, μην αποκλείετε να έχουμε επανάληψη του 2011 με τον Παπανδρέου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ