Κυβέρνηση που δεν προστατεύει τον Πρωθυπουργό & εξαπατούν την Υπουργό πολιτισμού…!! (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απλά για να μην ξεχνάμε… 

“Κορονοτραπέζι” στην Ικαρία…

Όπως είπε η κυρία Μπακογιάννη: “Η άποψή μου είναι ότι σε ένα πάρα πολύ μικρό νησί όταν έρχεται ο πρωθυπουργός της χώρας υπάρχει ένας λογικός ενθουσιασμός των ανθρώπων οι οποίοι τον πλησιάζουν. Κατά την άποψή μου οι άνθρωποι οι οποίοι είχαν την ευθύνη της επίσκεψης θα έπρεπε πάντα να έχουν στο μυαλό τους ότι η εικόνα μετράει πάρα πολύ και να λάβουν τα μέτρα τους να προστατεύσουν τον Πρωθυπουργό. Αυτό δεν έγινε και από δω και πέρα θα γίνεται”.

Υπόθεση Λιγνάδη

Για «εξαπάτηση» από τον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, έκανε λόγο η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, με αφορμή τις καταγγελίες για τον γνωστό σκηνοθέτη

«Από τη στιγμή που ξεκινούν οι φήμες για τον Λιγνάδη, τον πιέσαμε πολύ να μας πει αν είχε ο ίδιος κάποια σχέση με αυτές και αν ο ίδιος ήταν πίσω από αυτές τις φήμες. Εδώ αισθάνομαι ότι ο Λιγνάδης, πέραν όλων των άλλων, μας εξαπάτησε και με εξαπάτησε. Με βαθιά υποκριτική τέχνη προσπαθούσε να μας πείσει ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά», δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, για να συμπληρώσει λίγο αργότερα και έπειτα από ερώτηση της «Κ» ότι «τελικά φαίνεται, γιατί η απόδειξη θα έλθει μόνο μέσω των δικαστηρίων, ότι είχε σχέση με τις φήμες, είχε εμπλοκή με τις φήμες»..

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τόνισε πως «με βαθιά υποκριτική τέχνη προσπαθούσε να μάς πείσει πως δεν έχει σχέση με όλα αυτά». «Δεν γνωρίζαμε τίποτα ούτε εγώ ούτε η πολιτική ηγεσία. Γιατί όλοι αυτοί που λένε ότι ξέρουν γιατί όταν ανέλαβε δεν κατήγγειλαν κάτι;», διερωτήθηκε.

Όπως είπε, «δεν ήρθε εις γνώσιν μου τίποτα. Γιατί η πρώην υπουργός Πολιτισμού που είναι και συνάδελφός του αν ήξερε κάτι δεν μίλησε; Δεν υπήρξε ποτέ προσωπικός μου φίλος, ούτε δικός μου, ούτε του Πρωθυπουργού».

Τελικά έχουμε…

Κυβέρνηση που δεν προστατεύουν τον Πρωθυπουργό & εξαπατούν την Υπουργό πολιτισμού…!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ