26/07/2021

Πιέζουν την Λίνα Μενδώνη να παραιτηθεί για να μην είναι στη συζήτηση την Πέμπτη!

Τα ρέστα του παίζει το μέγαρο Μαξίμου με νουθεσίες, παρακλήσεις και ευγενικές πιέσεις  στην Λίνα Μενδώνη προκειμένου να παραιτηθεί πριν από την Πέμπτη όπου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγγειλε προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή.

Φυσικά δεν τους παίρνει να την πιέσουν και πολύ, πόσο μάλλον να την καρατομήσουν, αφού η ευθύνη για τον διορισμό Δημήτρη Λιγνάδη βαρύνει προσωπικά τον πρωθυπουργό. Και η Λίνα Μενδώνη μπορεί κάλλιστα να το αποδείξει.

Ο λόγος πάντως που θέλουν την υπουργό πολιτισμού να εγκαταλείπει το χαρτοφυλάκιο της πριν την Πέμπτη, είναι διότι γνωρίζουν ότι ο ΣυΡιζΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, από τη στιγμή που το θέμα Λιγνάδη θα είναι πρώτο στην ατζέντα της συζήτησης, θα υποχρέωση την υπουργό να ανέβει στο βήμα, συγκεντρώνοντας έτσι τα πυρά της αντιπολίτευσης.

Όπως φάνηκε από την συνέντευξη τύπου, η Λίνα Μενδώνη δεν θα δεχτεί να κάνει τον παπαγάλο του Μαξίμου. Όπως γράψαμε νωρίτερα, αυτό αποδείχτηκε κατά την ενλόγω συνέντευξη, καθώς το περιβάλλον του πρωθυπουργού της είχε ζητήσει να μην επιτεθεί στον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά η υπουργός πολιτισμού έκανε ακριβώς το αντίθετο. Τον αποκάλεσε επικίνδυνο άνθρωπο και απατεώνα.

Αυτό ακριβώς θέλουν να αποφύγουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ