«Μου πρότεινε να συνευρεθούμε ερωτικά με τον σκηνοθέτη» Νέα καταγγελία για τον 37χρονο ηθοποιό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

37χρονος ηθοποιός σκηνοθέτης: Νέα σοκαριστική μαρτυρία – Ο διάλογος νεαρού με τον 37χρονο, για τον οποίο αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

Παράλληλα με τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για τον 37χρονο ηθοποιό, ο οποίος καταγγέλλεται από φερόμενο ως θύμα, για βιασμό. Όπως κατήγγειλε ένας νεαρός στο Open, ο 37χρονος ηθοποιός – ο οποίος αναμένεται σύντομα να κληθεί από την Δικαιοσύνη – τον είχε προσεγγίσει, κατά το παρελθόν, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά οι δυο τους μαζί με τον πασίγνωστο σκηνοθέτη.

«Τον εν λόγω ηθοποιό τον συνάντησα πρώτη φορά γιατί μου άνοιξε την πόρτα της δραματικής σχολής που πήγα να φοιτήσω. Κάθομαι στο καφέ και πίνω τον καφέ μου με τους φίλους μου και έρχεται δίπλα μου και μου λέει “Γεια σου, τι κάνεις; Με θυμάσαι;”. Του απαντώ “Γνωριζόμαστε από κάπου;”. Μου απαντά: “Έλα, που είχες έρθει στη σχολή…”», αναφέρει ο καταγγέλλων στο Open.

Τότε ο καταγγέλλων, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, τού απάντησε: «Τι κάνεις; Καλά είσαι;. Τον θυμήθηκα έπειτα από λίγο. Οι προτάσεις αυτών των δύο ανδρών ήταν χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς περιστροφές. Μου είπε ευθαρσώς αν θέλω να συνευρεθούμε ερωτικά οι τρεις μας. Εγώ βλέπω τον ηθοποιό, τον μικρότερο σε ηλικία, μου προτείνει αυτή τη συνεύρεση για τρεις άνδρες και ψάχνω να βρω τι λείπει, ποιος είναι ο τρίτος άνδρας. Και μου λέει “ο κύριος πίσω σου” και όπως γυρίζω βλέπω τον σκηνοθέτη. Προφανώς και ήταν φίλοι, αν δεν ήταν κάτι παραπάνω από αυτό».

theatro

Έρχεται ένταλμα σύλληψης  – Τι λέει ο δικηγόρος του

Μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη με ένταλμα που εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές, μια ακόμη υπόθεση φαίνεται πως οδηγείται προς το τελικό στάδιο κατά το οποίο οι εισαγγελείς θα κρίνουν αν θα προχωρήσουν ή όχι στην άσκηση ποινικής δίωξης. Η συγκεκριμένη δικογραφία αφορά σε ηθοποιό ο οποίος φέρεται να ανήκει στο περιβάλλον του κατηγορούμενου σκηνοθέτη και για αυτή διενεργείται μέχρι στιγμής προανάκριση με εισαγγελική εντολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη δικογραφία αναμένεται να επιστρέψει άμεσα, ενδεχομένως και την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 στην εισαγγελία, καθώς η προανάκριση βαίνει προς ολοκλήρωση. Όλα δείχνουν πάντως, ότι η Δικαιοσύνη και σε αυτή την περίπτωση θα κινηθεί γρήγορα προκειμένου να προλάβει προθεσμίες καθώς το αδίκημα του βιασμού για το οποίο καταγγέλλεται ο ηθοποιός φέρεται να βρίσκεται στο όριο της παραγραφής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται η έκδοση ενός ακόμη εντάλματος για σύλληψη του συγκεκριμένου ηθοποιού, ο οποίος καταγγέλλεται από φερόμενο ως θύμα για βιασμό. Ο Εμμανουήλ Ροδουσάκης, δικηγόρος του 37χρονου ηθοποιού, μιλώντας στο «Έθνος» επισημαίνει ότι θεσμικά ακόμη δεν έχει κάποια ενημέρωση για την ουσία της καταγγελίας σε βάρος του εντολέα του. Και γι’ αυτό η πλευρά του 37χρονου ηθοποιού περιμένει στο πλαίσιο της διαδικασίας να κληθεί, να λάβει γνώση και στη συνέχεια να τοποθετηθεί.

Στο ερώτημα αν ο 37χρονος ηθοποιός που παίζει αυτή τη στιγμή σε τηλεοπτική σειρά βρίσκεται μόνιμα στην Κύπρο, ο συνήγορος υπεράσπισής του είναι κατηγορηματικός: «Δεν ισχύει ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κύπρο. Είναι κάτι που το διαψεύδω κατηγορηματικά. Μάλιστα, πριν από λίγο ήταν στο γραφείο και μιλούσαμε για την υπόθεση». Από την πλευρά του 37χρονου ηθοποιού δεν θα γίνει καμία δήλωση για την υπόθεση μέχρι να ενημερωθεί ο συνήγορός του και ο μηνυόμενος για την υπόθεση. «Το μόνο που γνωρίζω μέχρι στιγμής είναι ότι έχει διαταχθεί προανακριτική εξέταση και απλά περιμένω να κληθούμε για την υπόθεση».

Στιγμιότυπο 2020 10 25 10.23.01 μμ

Η σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Σε σχέση με την υπόθεση του κ. Λιγνάδη δεν έχω καμία ιδέα. Μόνο ό,τι μαθαίνω από τα ΜΜΕ», τονίζει ο συνήγορος του 37χρονου ηθοποιού. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πελάτης του επικοινώνησε με τον δικηγόρο του, τον οποίο και ενημέρωσε για τις καταγγελίες και τις αναφορές στο όνομά του που κυκλοφορούν, ο ίδιος ο κ. Ροδουσάκης επικοινώνησε με το γραφείο του Εισαγγελέα και τον ενημέρωσαν ότι έχει διαταχθεί προανακριτική εξέταση.

THEATRO PEIRAIA scaled 1

Η προκαταρκτική έρευνα

Τσουνάμι εξελίξεων στο χώρο του θεάτρου. Την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί όσα διαδραματίζονται με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λιγνάδη, στην εισαγγελία έχει κατατεθεί ακόμα μια μήνυση που αφορά έναν 37χρονο ηθοποιό – σκηνοθέτη, ο οποίος αυτή τη στιγμή εμφανίζεται σε δημοφιλή τηλεοπτική σειρά. Ο ηθοποιός που έχει φιλική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2006. Συμμετείχε σε πολλές γνωστές θεατρικές παραστάσεις, ενώ το 2017 και το 2019 οι ρόλοι του σε σίριαλ κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού.

Οι εισαγγελικές Αρχές, μετά τη μήνυση, έχουν διατάξει κατεπείγουσα έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα καταγγελλόμενα, έτσι ώστε να ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Παράλληλα, επειδή η υπόθεση παραγράφεται στα τέλη του ερχόμενου Μαΐου, οι δικαστικοί λειτουργοί προσπαθούν να δέσουν όσο το δυνατόν συντομότερα όλα τα στοιχεία που έχουν τη διάθεση τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έως το τέλος αυτής της εβδομάδας, θα έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν το υλικό που χρειάζεται για να προχωρήσουν στην άσκηση ποινικών διώξεων.

Στιγμιότυπο 2020 10 25 10.20.16 μμ

Στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου 2021, σχολιάστηκε η έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών. «Εμπλέκεται στην αρχική υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη ηθοποιού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Συνάδελφοί του έχουν ενημερωθεί για τη φημολογία των τελευταίων ημερών, είναι σοκαρισμένοι. Κάνουν λόγο για έναν ευγενή, αλλά παράλληλα εσωστρεφή και κλειστό χαρακτήρα που μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Σοκαρισμένα είναι και τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού από το οποίο προβλήθηκε η συγκεκριμένη σειρά», ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ