Ο Λιγνάδης οδηγούσε παιδιά στην αυτοκτονία! Τρομερές αποκαλύψεις από τον Ιωάννη Βλάχο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες αποκαλύψεις για σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη το 1984 έχοντας ασελγήσει σε 14χρονο παιδί που επιχείρησε να αυτοκτονήσει!
Έφτιαχνε «αγέλες παιδιών»! Έρχεται δίωξη και για τον στενό του συνεργάτη, πασίγνωστο ηθοποιό ο οποίος μάλιστα είχε φύγει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Κύπρο. Ενώ σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες έρχεται και τρίτο, ακόμα πιο ηχηρό όνομα με εμπλοκή στην δράση του.
Με έντονη ψυχική φόρτιση εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο δικηγόρος Ιωάννης Βλάχος που σήκωσε το βάρος της αποκάλυψης της εγκληματικής δράσης Λιγνάδη. Ένας άξιος ποινικολόγος αλλά ακόμα πιο άξιος άνθρωπος, που φαίνεται από τη στάση του και τα λεγόμενα του ότι θέλει να υπηρετήσει πρωτίστως την δικαιοσύνη και την κοινωνία.

Τα όσα κατέθεσε ο κορυφαίος λειτουργός Ιωάννης Βλάχος, είναι ράπισμα για όσους σήμερα παριστάνουν ότι δεν ήξεραν. Μετά τις πρώτες αποκαλύψεις, οι μαρτυρίες έρχονται βροχή και η μία είναι πιο συγκλονιστική από την άλλη. Αφού όπως εξομολογήθηκε ο κύριος Βλάχος, παρά την εμπειρία του σε ποινικές υποθέσεις και ο ίδιος έχει κλονιστεί από τις πληροφορίες που έρχονται στα χέρια του και περιγράφουν την εγκληματική δράση του υπεράνω υποψίας σκηνοθέτη.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Λιγνάδης έφτιαχνε «αγέλες παιδιών προς εκμετάλλευση» με τον πιο βρώμικο και πρόστυχο τρόπο. Το συγκλονιστικό είναι ότι πολλά από αυτά τα παιδιά, που λόγω ηλικίας δεν είχαν ανακαλύψει ούτε την σεξουαλική τους ταυτότητα, είχαν ακόμα και τάσεις αυτοκτονίας από αυτά που έζησαν στα χέρια του.

Να σημειωθεί ότι ο κύριος Βλάχος είναι δικηγόρος ετέρου θύματος το οποίο αποκαλύπτει και τον στενό συνεργάτη του Λιγνάδη, πασίγνωστο ηθοποιό, ο οποίος τον είχε βιάσει.

Σε αυτό το σημείο αναφορικά με την απορία που μπορεί να έχει κάποιος για την καθυστερημένη αποκάλυψη των όσων φρικτών είχαν ζήσει στα χέρια της συμμορίας μικρά παιδιά, πρέπει να σημειωθεί ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο για ένα έφηβο αγόρι που δεν έχει ανακαλύψει καν την σεξουαλική του ταυτότητα, να αποκαλύψει εγκλήματα αυτού του τύπου τα οποία έγιναν εις βάρος του. Γι’ αυτό και πολλές φορές, οδηγείται στο απονενοημένο διάβημα, αφού η θηριωδία του εγκλήματος είναι δύσκολα διαχειρίσιμη από μία εφηβική ψυχή. Πόσο μάλλον η αποκάλυψη της.

Βίασε παιδί το 1984!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που έκαναν δακτυλοσκόπηση στον Λιγνάδη, όταν διαπίστωσαν πως ο άνθρωπος αυτός είχε δακτυλοσκοπηθεί και παλιότερα. Εκεί αποκαλύφθηκε ότι ο Λιγνάδης είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια σε δεκατετράχρονο παιδί, το οποίο μάλιστα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες του. Ενώ αρχικά είχε γίνει μήνυση από τους γονείς του παιδιού, έπειτα αυτή η μήνυση φέρετε ένα αποσύρθηκε, καθώς η κλονισμένη ψυχολογία του θύματος θα υφίστατο ανεπανόρθωτο πλήγμα εάν ξαναζούσε τις φρικτές στιγμές που πέρασε στα χέρια του Λιγνάδη, σε πιθανή δική.

Εν κατακλείδι, όλοι γνώριζαν την δράση του Λιγνάδη, εκτός από αυτόν που τον διόρισε…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ