Η ακεραιότητα της πατρίδας και η σωτηρία της κοινωνίας επαφίεται πλέον στον πατριωτισμό των Ελλήνων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάντα έτσι ήταν, τώρα όμως είναι αδιαμφισβήτητο.

Όταν υπάρχει μια κυβέρνηση που αποδέχεται θεωρίες συνωμοσίας τύπου δεκατετράχρονοι «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» πράκτορες επιχειρηματιών, κάθισαν να τους βιάσει ο Λιγνάδης 7 χρόνια πριν, επειδή κάποτε θα γινόταν πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης και θα ήθελε να κάνει το έργο στο ελληνικό, ώστε να το σαμποτάρουν, δεν είναι κωμικές.
Είναι ακριβώς ο λόγος που ο Ερντογάν πανηγύρισε την νύχτα της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι όμως και ένα καμπανάκι για την κοινωνία. Την κοινωνία που ανέχθηκε το κουκούλωμα του πλοίου με τους τρεις τόνους τουρκικής ηρωίνης, το κουκούλωμα του σκανδάλου Novartis. Την κοινωνία που ανέχθηκε να την κυβερνήσει πάλι το καθεστώς Σημίτη, ακριβώς επειδή έτσι την έπεισε ένα άθλιο σύστημα προπαγάνδας.

Ο Ερντογάν λοιπόν πιστεύει ακράδαντα ότι θα πάρει ότι θέλει από την Ελλάδα. Οι μεγάλοαπατεώνες που κρύβονται πίσω από όλη αυτή την μεθόδευση, πιστεύουν ακράδαντα ότι εκτός από την ληστεία, θα διαπράξουν και προδοσία κατά της Ελλάδας, θα ακρωτηριάσουν την εθνική της κυριαρχία και θα γλιτώσουν.

Ο πολίτης θα πρέπει πλέον να αποδείξει ότι δεν είναι ηλίθιος όπως πιστεύουν, και όχι μόνο δεν θα συγχωρήσει αλλά θα καταστρέψει το σχέδιο τους. Ειδάλλως, αυτός ο πολίτης, δεν αξίζει να έχει το μεγαλείο που λέγεται Ελλάδα.

Η ακεραιότητα της πατρίδας και η σωτηρία της κοινωνίας επαφίεται πλέον στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Εάν ακόμα υπάρχουν Έλληνες, θα τα καταφέρουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ